6-2’lik rehavet pahalıya mal oldu 9-6

6-2’lik rehavet pahalıya mal oldu 9-6

21.03.2018 11:36:39

Her hafta düzenli bir şekilde toplanarak halı saha maçı yapan Silivri'nin tanınmış isimlerinin bu hafta yaptığı maçta dengeler değişti ve Erkan Umuç'un takımı Serdar Karaca'nın birbiri ardına attığı golle sahadan 9-6 galip gelerek haftanın kazananı oldu.

Silivri Şahin Spor Tesislerinde düzenlenen halı saha müsabakasına Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor'u 2. Lige taşıyan efsane Başkanı Ümit Kalko, 2. Lig Şampiyon kadrosunda bulunan Silivrispor Kulübü eski Futbol Şube Sorumlularından Mutlu Memiş ve Aşkın Koç, Doğu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Umuç, SİMÜDER Başkanı Sedat Karakaş, Taş Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor'u 2. Lige çıkaran Yönetimin Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras, Silivrispor Efsanevi Takım Kaptanlarından Özgür Kurt, Silivrispor'un şampiyonluğunda büyük payı olan teknik patron Sertan Güriz, Aytaç Oto Müzik Sahibi Aytaç Tuna, Silivri Birlik camiasından Erhan Yıldız, Özel sektörden Barış Kamaşmaz, Ünver Kuruyemiş İşletmecilerinden Mevlüt Ünver, İBB Spor İstanbul Futbol Eğitmenlerinden Bülent Gündüz, Karaca Kebap Döner Salonlarının sahibi Serdar Karaca katılım sağladı. 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan müsabakanın ilk yarısında Ümit Kalko'nun takımı açık ara öndeyken müsabakanın ikinci yarısında ise Erkan Umuç'un takımı tüm dengeleri birden değiştirdi.

İLK YARI 6-2 İKİNCİ YARI 9-6

İlk yarı fark atan Mutlu Memiş ve Aşkın Koç'un takımı ikinci yarıya farkı daha arttırmak için çıktılarsa da karşılarında Erkan Umuç'a ve akıl dolu taktiğine takıldılar. Müsabakanın ilk yarısında şov yapan takımı ikinci yarı rehavete kapılınca Özgür Kurt'lu takım önce farkı kapattı sonrasında ise galibiyete adım adım gitti.

ERKAN UMUÇ'UN TAKTİĞİYLE MAÇ DÖNDÜ

İlk yarı kalesinde birbiri ardına goller gören Erkan Umuç'un takımı ikinci yarıya değişik bir oyun anlayışıyla sahaya çıktı. Defansa çekilerek kontra ataklarla rakip kalede pozisyon arayan oyuncular etkili olmaya başladı. Özellikle kanatlardan Özgür Kurt'un bindirmeleri ve ceza sahası içinde Serdar Karaca'nın son vuruşları ile sonuç birden değişti. İlk yarıyı yenik kapatan Umuç'un takımı ikinci yarıda oyunu ve skoru değiştirdi ve maçı 9-6 kazanan taraf oldu.

SEDAT KARAKAŞ SAKATLANARAK SAHAYI TERK ETTİ

Müsabakanın ilk yarısında sahaya çıkan SİMÜDER Başkanı Sedat Karakaş arka adalesinde yırtık olmasından dolayı maçın daha ilk 10 dakikasında sahayı terk etmek zorunda kaldı.

SERDAR KARACA GOLLERİYLE DÖNDÜ

İlk maçta tutuk bir oyun çıkaran Serdar Karaca ikinci maçta kendisini affettirdi ve birbiri ardına attığı goller maçın kaderini değiştiren isimlerden oldu.

ÜMİT KALKO'NUN ÇABASI YETMEDİ

Oynadığı maçlarda attığı gollerle takımını sırtlayan ve ateşleyen Ümit Kalko bu hafta rakip kaleye 4 gol atması bile sonuca etki etmedi. Kalesinde devleşen Erhan Yıldız'ı bir türlü geçemeyen Ümit Kalko hafta içi idmanlarına daha fazla ağırlık vereceğini de bildirdi.

ERHAN YILDIZ'DAN KURTARIŞ ŞOVU

İlk haftalarda kalede bocalayan Erhan Yıldız bu hafta kalesinde adeta devleşti. Özellikle Ümit Kalko ve mutlu Memiş'in tüm şutlarında etkili kurtarışlar yapan Yıldız maçın gizli kahramanlarından oldu.

FUTBOL BAHANE SOHBET ŞAHANE

Gerçek anlamda Silivri'de insanların bir araya gelerek ne güzel işlerin yapabileceğine örnek oluşturacak halı saha maçı tam bir dostluk havasında geçti. Müsabaka sonunda Serdar Karaca'nın ikram ettiği baklavalarla birlikte içilen çaylar eşliğinde bir saate yakın keyifli sohbet ile gece tamamlandı.

 

YORUM YAP