4/C sınıfının muhteşem finali

4/C sınıfının muhteşem finali

01.06.2015 10:50:53

Ertuğrul Gazi İlkokulu 4/C sınıfı, Şaban Yüceer öğretmenliğinde hem mezuniyetlerini kutladı, hem de velilerine güzel bir program sunarak onları mest ettiler. Sınıf velileri arasında yer alan AK Parti bölgemiz milletvekili Tülay Kaynarca ve Okul Müdürü Ahmet Öngel de yalnız bırakmadı.  
Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. "Teşftiş Var” ve "Kim Korkar Karıdan” isimli tiyatro oyunlarıyla oyunculuk yeteneklerini, şiir, şarkı, oratoryo ve danslarla artistik yeteneklerini de sahnede başarıyla sunan 4/C Sınıf öğrencileri, velilerine keyifli, eğlenceli anlar yaşatarak büyük bir gurur yaşattılar. Ayrıca İngilizce seslendirdikleri şarkıyla büyük beğeni topladılar.
Okul Müdürü Ahmet Öngel, öğrencileri başarılı performansları dolayısıyla tebrik ederek, öğretmenleri Şaban Yüceer’e hem hazırladığı program, hem de dört yıl boyunca verdiği büyük emekler dolayısıyla teşekkür etti.
Öğrencilere mezuniyet belgelerini ve öğretmenleri Şaban Yüceer’e çiçek ve teşekkür plaketini sınıf velilerinden AK Parti bölgemiz milletvekili Tülay Kaynarca sundu.
Renginar M.SALİ

YORUM YAP