118 adet Ecstasy ele geçirildi

118 adet Ecstasy ele geçirildi

7.03.2017 09:27:56

 

Aldığı istihbaratı değerlendiren Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, iki şüpheliyi 118 adet Ecstasy ile ele geçirdi. Zanlılar adli kontrol kararı ile serbest kaldı!

5 Mart 2017 günü saat 18.00 sıralarında Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince istihbarat çalışması sonucunda G.K. ve F.İ. isimli şahısların ilçemiz dışından uyuşturucu madde satmak üzere Silivri'ye geldikleri duyumu alındı. Yapılan çalışmalar sonucu G.K. ve F.İ. isimli şahıslar takibe alınarak Mimarsinan Mahallesi, Pırıltı Sokak üzerinde, Yeni Sanayi Kavşağı istikametinden Silivri'ye doğru seyir halinde takibe alındı. Silivri Asayiş Büro Ekiplerince Pırıltılı Sokak üzerinde usulüne uygun durdurulmuş, araç içerisinde şüpheliler; G. K. ve F.İ. isimli şahıslar "Uyuşturucu İmal ve Ticareti " suçundan yakalanarak, ele geçirilen 54 adet mavi, 53 adet yeşil, 5 adet mor, 3 adet sarı, 2 adet turuncu, 1 adet pembe renkli olmak üzere toplam 118 adet Ecstasy olarak tabir edilen uyuşturucu haplar, gerekli adli işlemlere esas olmak üzere muhafaza altına alındı.

Konu ile ilgili olarak, "Uyuşturucu İmal ve Ticareti" suçundan Müdürlüğümüz Asayiş Büro Amirliği görevlilerince tanzim edilen Tahkikat Evrakı ile birlikte şüpheliler F.İ. ve G. K. 6 Mart 2017 günü Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarıldılar. F. İ., G. K. isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri, ilgili mahkemece haklarında Adli Kontrol Kararı verilerek serbest bırakıldı.

 

YORUM YAP