Huzur ve konforun referans noktası Pearl Life

Huzur ve konforun referans noktası Pearl Life

29.07.2017 11:25:26

Tam 22 yıldır çoğunluğu İstanbul'da olmak üzere sayısız başarılı konut projesine imzasını atan Ünsoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Selimpaşa yolundaki Shell Akaryakıt İstasyonu sahibi Yusuf Çelik, megapol şehrin yeni prestij merkezi olarak değer kazanan Silivri'mizde yepyeni ve elit bir konsepte sahip, benzersiz lokasyon avantajı ile karlı ve akılcı bir yatırım anahtarı olarak Pearl Life'ı inşa ediyor!

İstanbul'un parlayan yıldızı Silivri'de hayat Pearl Life'a endeksleniyor. Güçlü kurumsal yapısı, birikimi ve deneyimiyle sektörünün en köklü kuruluşlarından biri olan Ünsoy İnşaat tarafından Silivri'de hayata geçirilen Pearl Life, aile hayatına uygun konseptiyle dikkat çekiyor. Özlenen mahalle kültürü ile modern kent hayatını birleştiren Pearl Life, merkezi lokasyonu, modern mimarisi, huzur vaat eden özel bahçe peyzajı, açık havuzu, ahşap dinlenme köşeleri, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik kontrolü, açık ve kapalı otopark ayrıcalıklarıyla size daha önce yaşamadığınız bir tecrübe sunuyor.

REZİDANS STANDARTLARINDAKİ DETAYLARDAN BAZILARI
• Yerleşke Mimar Sinan Mahallesi, 7087. Sokak, No:7 adresinde yükseliyor.
• Deprem yönetmeliğine uygun biçimde planlanmış olup, güvenilir yapı ihtiyacı gözetilerek kaliteli işçilik ve malzeme kullanımından ödün verilmemektedir…
• Sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, kamelyalar, çocuk oyun parkı, yürüme yolları, açık ve kapalı otopark, kamera kontrollü güvenlik yer alıyor.
• 3 ayrı blokta, 60 adet lüks daireden oluşuyor.
• Projenin konut seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Daire büyüklükleri ise 127 ve 140 metrekare arasında değişiyor.
• Her daire kombi ısı sistemi ve ankastre eşyalarıyla teslim edilecektir.
• Eğitim ve sağlık kurumları başta olmak üzere birçok ihtiyacın karşılanabileceği avantajlı bir lokasyonda hayata geçirilen proje, şehir içi ulaşım akslarına da yakın mesafede yer alıyor. Pearl Life; şehir merkezine 4 dakika; otoyol gişelerine, sahile, hastane ve okula 3 dakika uzaklıkta…
• Anahtar teslim konut projesidir. 2018'in en geç Mayıs ayında bitirilmesi planlanmakta…
• Modern mimarisi ve ferah yaşam alanlarıyla Pearl Life'ta hayat bulan mutluluk ve huzur, Ünsoy İnşaat güvencesiyle koruma altına alınıyor.
• İşadamı Yusuf Çelik, herkes ev sahibi olsun diye fiyatları makul seviyede tutuyor. Seçkin mimarisi, ince tasarım anlayışı ve kaliteli malzemeleriyle birinci sınıf bir yaşam sunan Pearl Life'ta 2+1 daireler 320, 3+1 daireler ise 350 bin TL'den satışa sunuluyor…

ÖNCELİKLİ EV SEÇİMİ FIRSATI
Sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız güvenilir site konseptiyle, yüksek standartlarda bir hayat sunan Pearl Life'ta lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Proje hakkında bilgi almak için Cumhuriyet Mahallesi, Meclis Caddesi, No:44 (Selimpaşa yolu Shell İstasyonu) adresine uğrayabilir, 0212 728 66 20 ve 0533 150 20 59 numaralı telefonlardan veya info@unsoypetrol.com e-posta adresinden irtibata geçebilirsiniz.

Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP