iBB arı gibi çalışıyor

iBB arı gibi çalışıyor

16.04.2018 10:00:37

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ilçe genelinde sorunların giderilmesi noktasında geniş bir yelpazede hummalı bir çalışma sergiliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Silivri'nin dört bir köşesinde yaşamı kolaylaştıran sonuç odaklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın talep ve önerilerini dikkate alarak koordineli bir şekilde çalışma yürüten kurum, tespitleri önceden yapılan sorunları önem sırasına göre düzenleyip bir program dâhilinde çözüme kavuşturuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ekipler yaptıkları iş bölümü çerçevesinde mahalle statüsüne kavuşan köylerden ilçe merkezindeki yollara kadar her noktayı mercek altına aldı.

KURFALLI'DA YOLLARA ASFALT BAKIMI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Asfalt Fabrikaları'na (İSFALT) bağlı ekipler tarafından Kurfallı Mahallesi'nde alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulan yolların asfaltlanmasına başlandı.

ÇİFTLİK EVLERİ GÜZERGÂHINDA DEFORME OLAN YOLLAR TAMİR EDİLİYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerince, Fener Mahallesi Çiftlik Evleri mevkiinde yol bakım ve onarım çalışmaları yapılmakta.

SAYALAR-DANAMANDIRA ARASINDA YOL BAKIM VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5.Bölge Yol Bakım Onarım Müdürlüğü ekipleri, Sayalar-Danamandıra arasındaki yolda yol genişletme, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

SİLİVRİ BEYCİLER ARASINDAKİ RİSKLİ YOL GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ
Tehlikeli viraj olarak tespit edilen Silivri- Beyciler arasında bulunan ve birçok kazaya sebep olan viraja, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Daire Başkanlığı ekiplerince bariyer ve uyarıcı levha yapılarak yol daha güvenli hale getirildi.

SELİMPAŞA-OVAYENİCE'DE DE TRAFİK GÜVENLİĞİ SAĞLANDI
Selimpaşa- Ovayenice yolu üzerinde bulunan dört yol ağzında aydınlatma ve ikaz eksikliği nedeni ile sürekli kazalar meydana gelmekte idi. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü ekipleri tarafından söz konusu kavşağa güneş enerjili uyarı flaşörlü trafik ışıkları takıldı.

YENİ MAHALLE'DE YAYA GEÇİDİ DÜZENLEMESİ
HAYATA GEÇİRİLİYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri Yeni Mahalleli vatandaşların talebi üzerine 1 Kasım Caddesi'nde yaya geçidi yapım çalışmasına başladı.

KAVAKLI-SİLİVRİ ARASINA YOL BAKIMI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, Kavaklı-Silivri arasında yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

MUSTAFA KEMAL CADDESİ'NE YAĞMUR SUYU HATTI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5.Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Fener Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi üzerinde altyapı yağmur suyu ızgara hattı yapım çalışmalarına başlandı.

LAİKLİK CADDESİ'NE YAĞMUR SUYU TAHLİYE HATTI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Büyükkılıçlı Mahallesi Laiklik Caddesi üzerinde yağmur suyu kanal yapım çalışmasına başlandı.

KÜÇÜKSİNEKLİ-BEYCİLER'DEKİ YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Küçüksinekli- Beyciler Mahallesi'nde başlatılan yol genişletme çalışmaları devam etmekte.

YIKILAN KÖPRÜNÜN YERİNE YENİSİ YAPILDI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Seymen-Alipaşa yolu üzerinde bulunan eski köprü yıkılarak, yeni köprü çalışması yapıldı.

E-5'E GEOMETRİK DÜZENLEME
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından başlatılan Konutlar Bölgesi'nde E-5 geometrik düzenleme çalışması devam ediyor.

ÇOCUK PARKINA ZEMİN İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI
Cumhuriyet Mahallesi'ndeki vatandaşların talebi üzerine; İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından mahallede bulunan çocuk parkına 1 kamyon asfalt kırığı dökülerek çocuk parkı düzenlemesi yapıldı.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP