GÜNCEL

Diğer

    Beylikdüzü'nde bina ve arsası icradan satılık

    T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi İstanbul Beylikdüzü’nde bina ve arsasının icradan satılacağını duyurdu.

    Büyükçekmece'de dubleks villa icradan satılık

    T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi dubleks villanın icradan satılacağını duyurdu.

    Tekirdağ Çorlu'da 258 m² işyeri icradan satılık

    T.C. Çorlu 4. İcra Dairesi Çorlu’da 258 m2 işyerinin icradan satılacağını duyurdu.

    Mama alınacak

    Çorlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü mama alımı yapacağını duyurdu.

    Başkan Yılmaz Açıkladı: Çanta’ya Spor Kompleksi

    Silivri Belediyesi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında, Çanta Mahallesi’ne içerisinde futbol stadı, basketbol sahası, açık spor alanı, tribün, amfi ve soyunma odaları yer alan bir spor kompleksi inşa edecek.

    Yılmaz: Silivri Belediyesinin çöp toplama işi İstanbul’da bir ilktir

    Silivri Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesinin kendi imkânlarıyla gerçekleştirdiği çöp toplama işinin maliyetleri ile önceki dönem çöp toplama ihalesinin rakamlarını karşılaştırdı. Yılmaz’ın gündeminde Haziran ayında temeli atılması planlanan gençlik merkezi de vardı.

    Serdar ve Baybars da İYİ’lere geçti

    Yeni üyelik çalışmalarını İYİ Parti aralıksız sürdürüyor.

    Esen’den İYİ Parti’ye ziyaret

    CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti’nin Ahmet Refik Bek Başkanlığında gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısına misafir oldu.

    Kadın psikologları ziyaret ettiler

    CHP’li kadınlardan farkındalık yaratan bir çalışma programı. İlçemizde görev yapan kadın psikologlar ile bir araya geldiler.