Çetin: Çok güzel tepkiler alıyoruz

Çetin: Çok güzel tepkiler alıyoruz

8.05.2018 09:43:59

AK Parti Silivri'nin genç Milletvekili Aday Adaylarından Talha Çetin, destek temaslarını tüm yoğunluğuyla sürdürüyor. Çetin, gördüğü yakın ilgi ve aldığı desteklere teşekkür etti.

“Kutlu yürüyüş yolunda ziyaretlerimiz devam ediyor” diyen AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Talha Çetin “Destekleri için Silivri Esnaflarımızdan Turan Otomotiv ve Gayrimenkul sahipleri Yalçın Turan ile Serdar Turan'a, Alım Gayrimenkul'ün Sahibi Murat Yazıcı'ya teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.
Çetin, diğer yandan bölge ziyaretleri ve destek temaslarını AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz, Güngören İlçe Başkanı Bünyamin Baş, Bakırköy İlçe Başkanımız Tülin Mazlumoğlu, AK Parti Esenyurt Başkan Yarımcısı Alican Gökçe, Kadın Kolları Başkanı Duygu Koçşimdi ve SKM Başkanı Sebur Soğanlı ile bir araya gelerek de sürdürdü.
Gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendiren Çetin, “Çok güzel tepkiler alıyoruz. Aynı davaya inanmış, aynı mücadelenin içinde yer almaktan büyük onur duyduğum partililerimle Türkiye'nin güçlü yarınları için elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

YORUM YAP