Yunus Emre öğrencilerinden Ramazan kolisi

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nda mübarek Ramazan ayının maneviyatına yakışır şekilde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere gıda kolileri hazırlandı.

Eğitim Akademisi’nde iftar

Silivri Belediyesi Eğitim Akademisi öğrenci ve öğretmenleri iftar sofrasında oruçlarını birlikte açtı.

Siber Zorbalık Ve Güvenli İnternet Kullanımı anlatıldı

Silivri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği personeli Emin Gündüz tarafından İBB Abdülezel Paşa İlk ve Ortaokulu öğrencilerine Siber Zorbalık Ve Güvenli İnternet Kullanımı anlatıldı.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğrencilerine hediyeler

Mexancab firması yetkilileri, Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğrencilerine 700 m kablo, kalem ve not defterlerinden oluşan hediyeleri takdim etti.

Ramazan’ın anlam ve önemini hatırlattılar

Gazi İlkokulu öğrenci, öğretmen ve velileri, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı.

Balcıoğlu: Biz de hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz

Seçim çalışmalarına Gümüşyaka’da açık hava toplantısıyla devam eden CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “10 Yıldır yaptığımız insan odaklı çalışmalarımızı 5 yılla karşılaştıralım bakalım. Vicdan işiyse bu biz de hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz” şeklinde konuştu. Balcıoğlu’nun bu sözleri Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Volkan Yılmaz’ın sözlerine bir cevap olarak değerlendirildi.

Yılmaz’a destek toplamaya devam ediyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları, vatandaşların görüş, öneri ve beklentilerini dinliyor, Belediye Başkan Adayları Volkan Yılmaz’ın selamlarını ileterek, projeleri hakkında bilgi veriyor ve yerel seçimlerde destek istiyor.

SPOR

,

Haftanın kazananı Silivrispor oldu

TFF 3. Lig 3. Grupta 25.hafta müsabakalarında haftanın kazananı grup lideri Karaköprü Belediyespor karşısında 1-0 galip gelen Silivrispor oldu.

Güneş, Ali Koç yalnız değildir

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alaattin Yavuz Güneş düzenlediği basın toplantısıyla bütün kongre üyelerini 2 Nisan’da yapılacak olan genel kurula davet ederek kulüp başkanı Ali Koç’un verdiği mücadelede yalnız olmadığını söyledi.

Gümüşhane’den taş gibi transfer

SAL Klasman ekiplerinden İstanbul Gümüşhane’den flaş transfer.