XXXXX

Ziraat Odasında Kongre Heyecanı

Ziraat Odası 42 yıl sonra yeni başkanını seçecek olmanın heyecanını yaşıyor. 24 Şubat 2011 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin adaylık yarışı vekaleten oda başkanlığını yürüten Aygören Atınç ve halen Çiftçi Malları Koruma Dernek Başkanı ve Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu arasında geçecek gibi görünüyor. Oda delegelerinden Ahmet Can da başkanlık yarışı konusunda adı geçen bir diğer isim.
Atınç, bana göre yarışta bir adım ileride, çünkü odanın genç ve gelecek vaat eden iddialı isimlerin desteğini arkasına almış görünüyor. Dernek ve kooperatifçilik, yerel yönetim tecrübeleri ve bölge özelliklerimiz hakkında sahip olduğu birikim Atınç’ın  girdiği yarıştaki avantajları.
Benim bu konudaki favorim Süleyman Gencoğlu’ydu biliyorsunuz. Tarım alanında bilgi ve becerisine, azim ve çalışmalarına duyduğum takdiri defalarca paylaştım. Gencoğlu, Aygören Atınç’a destek verdiğini belirtiyor. Hayırlı olsun.
Silivrili, sahip olduğu toprakların barındırdığı zenginlik potansiyelini bir an önce üretim aracılığı ile değerlendirmeli. Bu konuda ziraatçılarımızı doğru ve etkin şekilde yönlendirme imkanını sunan da kongreyi kazansın!
Devamı 21 Şubat 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP