XXXXX

Ziraat Odası İçin Yarış Başladı

Odanın Aralık’taki kongresine kadar Başkanlık görevini kimin üstleneceğine 7 kişilik yönetimin bugün toplanarak karar vermesi bekleniyor. İki olasılık üzerinde duruluyor. İlki Aygören Atınç ikincisi Metin Gürsu. Her iki yönetim kurulu üyesi de kendini Başkanlık konusunda şanslı görüyor.

Aralık’taki kongreye gelince;
Çiftçi Malları Koruma Dernek Başkanı, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, THK Silivri Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Metin Gürsu’nun aday olması durumunda Muhtarlar Dernek Başkanı Muharrem Eren’in de göreve talip olacağı iddialar arasında. Gürsu ve Eren arasındaki yarışın sınırları giderek genişliyor. Muhtarlar Derneği’nin halef selef durumu ile alakalı olduğunu düşünmek eksikmiş anlaşılan.

Eren ile Gürsu’nun dışında Süleyman Gencoğlu’nun ismini öne sürenler de var. Mantıken yaklaştığınızda en doğru şık da bu görünüyor. Hakkıyla bu görevi yerine getireceğinden kuşku yok.
Oda Başkanlığı seçimle gelişen bir süreç bizim söyleyecek çok fazla sözümüz yok ama Eren ve Gürsu zaten belli sorumluluk üstlenmiş durumda. Gencoğlu alternatifine daha yapıcı ve sıcak yaklaşmakta yarar görüyorum. Bu konuda üstte söz ettiğim ikili kadar herkese görev ve sorumluluk düşüyor. Gencoğlu’nun Aralık kongresinde delege olarak Başkanlık’ta şansını denemesi bekleniyor.
Bu arada Hükümet de Demokrat Parti etkisinden kurtaramadığı Ziraat Odalarını pasifize etmek için yasa hazırlığında olduğuna dair gelişme gündemden düşmüyor.

DERTOP’TAN BİLGİLENDİRME
Seher Dertop geçtiği bilgi mesajıyla Lions çalışmaları ve yeni görevlendirmesi hakkında şöyle dedi: “Uluslararası 13. Lions Akdeniz zirvesi, 22 Ülkeden 350 lionun katılımı ile Bodrum’da yapıldı. Akdeniz ülkeleri lionslarının dostluk ve kaynaşmasında, üç konu üzerinde sunumlar yapıldı; Kadına karşı şiddet, Ekoturizm ve Küresel Isınma. Bu konularla ilgili olarak 2009 yılından beri çeşitli çalışmalarımızı lions merkezlerimize gönderdik ve çeşitli elemelerden geçti. Zirvede sunum yapmaya hak kazandım. Aynı sunumumu, 14 Nisan Çarşamba günü Sanatçılar ve Sanatsevenler Kulübü Derneği aylık toplantımızda da gerçekleştireceğim. Yeni Dönemde, Sanatçılar ve Sanatsevenler Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Sekreterliği görevine seçildim.”

GEÇMİŞ OLSUN
AKP Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, dün Prof.Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi’nde küçük bir ameliyat geçirdi. Aydar’a geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum.

NİCE SENELERE
GÖNÜLLERİN BAŞKANI!
Eski Meclis Üyelerimizden, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarların 15 yıllık başkanı, son seçimin taçsız kahramanının doğum günü. Necati Özkök’e yeni yaşı dolayısıyla bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

BAŞARI   

BAŞARILI İNSAN
DAİMA ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASIDIR.
BAŞARISIZ İSE ,
DAİMA SORUNUN BİR PARÇASIDIR.

BAŞARILI İNSANIN
HER ZAMAN BİR PROGRAMI.
BAŞARISIZ İSE ,
HER ZAMAN BİR MAZERETİ VARDIR.

BAŞARILI İNSAN YARDIM SEVERDİR.
BAŞARISIZ İSE “ BU BENİM İŞİM
DEĞİLDİR”DER.

BAŞARILI İNSAN
HER SORUNA BİR ÇÖZÜM BULUR.
BAŞARISIZ
HER ÇÖZÜMDE BİR SORUN GÖRÜR.

BAŞARILI İNSAN OLUMSUS DURUMDA
BİR ÇIKIŞ NOKTASI GÖRÜR.
BAŞARISIZ EN OLUMLU DURUMDA
BİLE ENGELLER BULUR.

BAŞARILI İNSAN “ ZOR OLABİLİR AMA
İMKANSIZ DEĞİLDİR ” DER.
BAŞARISIZ “ MÜMKÜN OLABİLİR
AMA ÇOK ZOR ” DER.

YORUM YAP