Zabıtalar yakın savunma sertifikalarını aldı

Zabıtalar yakın savunma sertifikalarını aldı

30.12.2015 12:44:42

2 aylık eğitimin sonunda Yakın Savunma Eğitimi WDAVT'ı başarıyla tamamlayan Silivri Belediyesi Zabıtaları için Pazartesi akşamı bir sertifika programı düzenlendi. WDAFT Federasyonu Başkanı İbrahim Aktürk, Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu ve Zabıta Müdürü Selçuk Efe sertifikaları takdim etti.

EFE: BAŞARILI OLAN ZABITALARIMIZI KUTLUYORUM
Konu hakkında değerlendirmede bulunan Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Efe, son zamanlarda artan şiddet olaylarına karşı belediye personellerinin kendini savunmaları için bu eğitimin verilmesinin uygun görüldüğünü ifade etti,
“Zabıtalarım istenmeyen olaylar karşısında daha kontrollü olacak ve saldırganı zarar vermeden etkisiz hale getirebilecek” dedi. “Zabıta personelimiz işi gereği her an sıkıntılı bir durumla karşı karşıya gelebilecek pozisyonlarda kalabiliyor.
Yapılan saldırı ve tacizleri yerel ve ulusal medyada sık sık görmekteyiz. Amacımız hantal devlet memuriyeti zihniyetinden sıyrılıp zinde ve üretken personele sahip olmanın yanı sıra, zabıtalara görevleri esnasında her türlü saldırıda vatandaşı ve kendilerini genel kolluk kuvvetleri gelene kadar koruyabilecek tekniğe ve bilgi donanımına sahip kılmak” şeklinde düşüncelerini aktaran Efe, eğitimi başarıyla tamamlayan mesai arkadaşlarını tebrik etti.


BALCIOĞLU: ZABITALAR İLÇEMİZİN HUZUR VE REFAHINI GÖZETİYOR
Zabıtaların sertifika törenine katılan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, “İlçemizin refah ve huzurunu gözeten Zabıta Müdürlüğü personeli iki ay süren yakın savunma eğitimini başarıyla tamamlayıp sertifikalarını almaya hak kazandı. Görevlerini halkın memnuniyeti ve kamunun yararı doğrultusunda, yasaları gözeterek bundan sonra da başarıyla sürdürmeleri ve de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP