XXXXX

Yunanistan Dan Bildiriyorum

Silivri Köy ve Mahalle Muhtarlarından oluşan bir grup ve Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ile birlikte Yunanistan’dayım…
Üç günlük ziyaretimizin ilk ayağı dün başladı. Muhtarların Yunanistan’a girişi biraz olay oldu ülkede devam eden grevler nedeniyle. Ama Emniyet Genel Müdürlüğü, belediye başkanları ve Yunanlı basın mensupları devreye girerek sendikalarla görüşmesi sonucu daha önceden verilen sözler ve ayarlanan programımızı ufak gecikmelerle de olsa gerçekleştirebildik. Hristopoli-Sarısaban Belediyesi’nde çok güzel karşılandık. Bugün Tasos Belediyesi ve meslek odaları ziyaretleriyle programımız devam edecek.
Muhtarlarımızın, Kandemir’in de ilk gün itibariyle sıhhati keyfi yerinde.

DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR
Tayini Beylikdüzü’ne çıkan Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, özel bir yemek vererek teşekkür plaketleri sundu. Benim yerime Hürhaber’in plaketini Yazı İşleri Müdürümüz Sevginar Uygun aldı. Demirkol basın mensubu olarak Silivri’de gördüğüm 4. Kaymakamdı… Basın olarak her birinin döneminde gücümüz ve değerimizi hissettim. Ama hiç biri onun gibi görevlerin dışında insani olarak yakınlık hissettirmedi. Sıkıntılarımızı da güzel günlerimizi de anlamlı bir şekilde paylaştık. Hürhaber’i ilçemizde teşekkür plaketi ile onurlandıracak tek gazete değerini vermesinden gurur duyduk.
Teşekkür ediyorum… Bu arada kimi desteklediğim ve destekleyeceğim konusundaki tespitlerini dikkate alacağım mutlaka…

ASLANOĞLU VE MESAJLARI
“CHP’li belediye başkanımız bizim olduğu kadar Silivri’nin de başkanıdır. Seversiniz sevmezsiniz o başka bir konu ama yardım etmek şereftir, onurdur. Onun ayağına kim engel takıyorsa onu ortadan kaldırmak bizim görevimiz.”
Bu iki CHP’li vekil “Ezber bozacağız” derken oldukça ciddi anlaşılan. Geçtiğimiz günler halka tepeden bakanlar ile ilgili serzenişimden sonra Aslanoğlu ve Çelebi ziyareti hakkında aldığım bilgilerin ardından az biraz mahcup hissettim kendimi.
Aslanoğlu, Silivri’nin yeni Kaymakamını ziyarette de ilçedeki etkinliklerden dışlanmamalarını rica ederken, katılmak istediklerini belirtti.
Malatya’dan sonra neden 3. Bölgeden aday gösterildiğini merak etmiştim Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun… CHP’nin bir bildiği varmış.
Bu milletvekillerinin hızına ayak uydurmak için CHP Silivri çok sıkı bir çalışma içerisine girmeli.

NİCE SENELERE YILMAZTÜRK
Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaztürk’ün doğum günü bugün. Kendisini kutluyor başarılarının devamını, sağlık ve mutlulukla birlikte diliyorum.

EREN 2. KEZ DEDE OLDU
Son dönemde çok sinirimi bozsa da Muharrem Eren’in ikinci kez dede olduğunu yazmak zorunda hissediyorum kendimi. Oğlu Selçuk ilk kez baba oluyor ve oğluna da Sarp ismini verdiler. Hayırlı olsun!

Haberin devamı 28.09.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP