Yol çalışmaları aralıksız sürüyor

Yol çalışmaları aralıksız sürüyor

19.06.2019 14:15:56

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi ekiplerinin koordineli çalışmaları dahilinde ilçe genelinde trafik planlamasından asfaltlama hizmetlerine kadar sürdürülen çalışmalar hızla devam ediyor.

İlçe genelinde periyodik şekilde cadde ve sokakların yol yapımını gerçekleştiren ekipler özellikle son dönemde ilçenin farklı kesimlerinde sürdürülen sirkülasyon projeleri ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

ÇELTİK GİRİŞİNE GEOMETRİK DÜZENLEME
Eş zamanlı olarak sürdürülen işlemler dâhilinde Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas'ın takipleriyle Çeltik Mahallesi girişinde geometrik düzenleme işlemine başladı. Geometrik düzenleme çalışması ile araç ve yaya trafiği akışı daha düzenli hale getirilerek, trafik kazalarının önlenmesi ve trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor.

VATAN CADDESİ FİNİŞER İLE ASFALTLANIYOR
Yol Bakım Birimlerinin koordineli çalışmaları kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı'nın takipleriyle Danamandıra Mahallesi'nde Vatan Caddesi'nin finişer ile asfalt serimi imalatına da başlandı.

Silivri Belediyesi tarafından planlamalar dahilinde ilçe genelindeki rutin çalışmaların devam edeceği bildirildi.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP