Yılmazer: Adalet ve cesaret kadınlarla gelecek

Yılmazer: Adalet ve cesaret kadınlarla gelecek

21.02.2018 10:03:29

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığının 13. Olağan Kurultayında güven tazeleyen Genel Başkanları Fatma Köse'nin yeniden seçilmesini tebrik eden CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, “Biz birlikteysek güçlüyüz” derken, kadın eliyle sağlanacak adalet ve cesaret vurgusunda bulundu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığının "Adalet ve Gelecek" temalı 13. Olağan Kurultayı 18 Şubat 2018 tarihinde Ankara'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kurultayda, rahatsızlığı sebebiyle katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajı okundu.
Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, burada yaptığı açılış konuşmasında, Kılıçdaroğlu'na ve eski Genel Başkan Deniz Baykal'a geçmiş olsun dileğinde bulundu. Köse, "Adalet ve Gelecek" temalı kurultayının demokratik bir Türkiye için umut kurultayı olduğunu ifade etti.

KÖSE: BU ÜLKENİN EN ÇOK HUZURA İHTİYACI VAR
“Genel Başkanımızın da dediği gibi bu ülkenin en çok huzura ihtiyacı var. 81 ilden gelen kadın örgütleri olarak Anadolu'nun dört bir yanına huzur salacağız. Gerçek demokrasinin tesisi için hayatın her alanında mücadele edeceğiz" diye konuşan Köse, kurultayın vatana, millete ve CHP'ye hayırlı olmasını istedi.
Oy birliğiyle divan başkanlığına seçilen Elif Doğan Türkmen ise kurultayın tüm Türkiye'ye örnek olacak ve mesaj verecek demokrasi şöleni olacağını belirterek, CHP'ye ve tüm Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.
CHP'de Kadın Kolları Genel Başkanlığı için mevcut başkan Fatma Köse, CHP Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Öz, CHP Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Nejla Yenidünya ve Tuğba Mingir aday adaylığını resmi olarak açıkladı.
Kurultaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile bazı milletvekilleri de katıldı.

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANLIĞINA KÖSE YENİDEN SEÇİLDİ
Ana muhalefet partisinin 13. Olağan Kadın Kolları Kurultayı'nda 328 oy alan Köse, yeniden Kadın Kolları Genel Başkanı oldu. Divan Başkanı Elif Doğan Türkmen'in açıkladığı sonuçlara göre, 529 geçerli oydan 328'ini alan Fatma Köse, yeniden Kadın Kolları Genel Başkanı oldu. Meltem Öz ise 201 oyda kaldı. Sonuçlar belli olduktan sonra Köse, teşekkür konuşması yaptı.

YILMAZER VE ONUR OY KULLANDI
Kadın Kolları Kurultayına CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve ilçe yönetim kurulu üyesi Gül Onur iştirak ettiler.

YILMAZER: ADALET VE CESARET KADINLARLA GELECEK
Yılmazer, Kurultaya ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: “Biz birlikteysek güçlüyüz dedik ve bu gücümüzü de örgütlü mücadelemizden aldık.CHP Kadın Kolları 13. Olağan Adalet ve Gelecek Kurultayında Genel Başkanımız Fatma Köse ile yola devam dedik. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun Genel Başkanım, adalet ve cesaret kadınlarla gelecek.”
Haber Merkezi

YORUM YAP