Yılmaz: Türkiye’nin bekası MHP için her şeyin üstünde

Yılmaz: Türkiye’nin bekası MHP için her şeyin üstünde

7.06.2018 14:54:00

Geleneksel bir şekilde her mübarek Ramazan ayında Kale Park'ta bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partililer bu yıl yaklaşık 2000 kişiyle birlikte oruç açtılar.

Silivri'nin tarihi mekanlarından olan Kale Park'ta Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Geleneksel İftar Organizasyonu MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Milletvekili Adayı Feti Yıldız, MYK Üyesi Bölge Milletvekili Adayı Volkan Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Türkyılmaz, Silivri Birleşik Esnaf Oda Başkanı Nuray Koçer, Küçük Sanayi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Gaziler Dernek Başkanı Adnan Gürcan, Piri Mehmet Paşa Muhtarı Serhat Ateş, STK Temsilcileri ile birlikte çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.

İftar programında MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın tüm misafirlerine hoş geldiniz dileklerini sunmasının ardından sözü MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Volkan Yılmaz'a bıraktı. Konuşma hakkını kendisine veren MHP Genel Başkanı Feti Yıldız'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Volkan Yılmaz, Cumhur İttifakı ile ilgili MHP'ye yöneltilen sorulara işaret ederek konuşmasına başladı.

YILMAZ: TÜRKİYE'NİN BEKASI MHP İÇİN HER ŞEYİN ÜSTÜNDE

“Türkiye Cumhuriyeti bekası MHP için her şeyin üstünde” diyen MHP İstanbul Milletvekili Adayı, 15 Temmuz'dan sonra devletin çok güç durumda kaldığını savundu, sınırlar ve işleyişin maruz kaldığı tehlikeye dikkat çekerek, “Bunları görmezden gelemezdik” dedi.

“CUMHURBAŞKANINI HALK SEÇTİKTEN SONRA PARLAMENTER SİSTEMİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ KALMADI”

“Yamalı bohça gibi” tarif ettiği parlamenter sistemin sürdürülebilirliğinin Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesinin ardından ortadan kalktığını belirten Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin 15 Temmuz'dan sonra bir zorunluluk haline geldiğini vurguladı.

“15 TEMMUZ'UN ATLATILMASI KONUSUNDA MHP OLARAK MÜTEVAZİ OLAMAYACAĞIZ”

“15 Temmuz sürecinin atlatılması hususunda MHP olarak mütevazi olmayacağız. Herkesin o süreçte ne yaptığı tartışılır da MHP'nin ve Liderinin saffı son derece netti. Biz MHP olarak TC Devletinin yanındaydık, diğerlerinin ne yaptığı, nerede olduğu belli değildi.

“CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ, TÜRİKİYE'YE EN UYGUN YÖNETİM ŞEKLİ”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye Cumhuriyeti töresine en uygun, milli ve yerli bir sisteme kavuştu” diyen Yılmaz, hayata geçmesi ve sağlıklı işleyişi için MHP'nin elinden geleni yaptığını söyledi.

“24 Haziran'da MHP'ye öyle bir destek olun ki cümle alem görsün” çağrısında bulunan Yılmaz, 15 Temmuz'un atlatılması ile ilgili Devlet Bahçeli'ye teşekkürünüzü 24 Haziran'da sandığa yansıtabilirsiniz” ifadeleriyle açıklamalarını noktaladı.

Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri’de sokaklar rengârenk
Sonraki » Hayat ne?

  1. aliş aliş

    milliyetçiliği ayaklar altın alanlara tüm ülkücü kadroları tırpanlayanlara oy verene ülkücü denmez

YORUM YAP