Yılmaz: Sizi unutanları siz de unutun!

Yılmaz: Sizi unutanları siz de unutun!

11.03.2019 14:03:23

Selimpaşalılarla buluşan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Sizi 10 yıldır unutup, hizmetsizliğe, ilgisizliğe mahkum edenleri siz de 31 Mart'ta sandıkta unutun” dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Gönül Bağı buluşmaları kapsamında Pazar günü Selimpaşa Mahallesindeydi. AK Parti İl Sorumlusu Nazif Barış Çiftçioğlu, AK Parti geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Selimpaşa meydanını tıklım tıklım dolduran Selimpaşalılara AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz seslendi.

“Silivri'de sadece Volkan Yılmaz Başkanımız kazanmayacak, Silivri kazanacak, Selimpaşa kazanacak” diyen Bozoğlu, “Bizleri Selimpaşa'da bağrına basan bütün hemşerilerimize, mahalle teşkilatımıza ve organizasyon ekibimize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BOZOĞLU: UNUTULAN SELİMPAŞA HALKI CEVABINI VERECEK

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, devamında yaptığı konuşmada Selimpaşalı vatandaşlara şu sözlerle seslendi: “Cumhur İttifakımızla birlikte 10 yıldan bu yana hizmetsizlik anlayışından kurtarmak adına mücadeleyi hep birlikte başlattık. Sizler de destek verdiniz, gönlünüzü açtınız. Bizimle beraber yol yürüyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Bu gün burada görmüş olduğum sahiplenme, Selimpaşa'nın bir kez daha bizlere ne kadar yakın durduğunu resmetti. Kardeşiniz ve komşunuz olarak şunları söylemek istiyorum; hani Selimpaşa yapacağız deyip yapılamayanlar var ya, hizmetsizlik anlayışından ilçemiz köyleşmeye başladı, yalandan talandan kaynaklandı. Allah nasip kısmet ederse 20 gün aldı. Hep beraber çalışacağız. İmam lojmanı, düğün salonu yıkıldı, “Yerine yenisi yapılacak” dendi yapılmadı. Volkan Başkanım yapacak. Sahilde oturacak yerimiz kalmadı. Selimpaşa unutuldu. Selimpaşa'yı unutursan, o gün gelecek halk cevabını verecek. Selimpaşa Kadir Has Üniversitesi ile anlaşmazlık yüzünden üniversitenin içi boşaldı, öğrenci kalmadı.

“KENDİMİZ İÇİN OY VERMELİYİZ”

10 Yılda çok geriye gittik. Yerel seçimde, AK Parti, MHP, Cumhur İttifakı için değil, kendimiz için oy vermeliyiz. Selimpaşa'nın kalkınması, daha ileriye gitmesi için bunu yapmak zorundayız.

Şimdi yeni bir şey çıktı; ‘Battı Çıktı Projesi seçimden sonra duracakmış'! Hadi oradan! İşiniz gücünüz yalan. Selimpaşa halkı yalana doydu. Lavanta diyorlar ya, ondan L'yi çıkarın geriye kalıyor avanta. Bunlar avantanın peşinde.

Burada gördüğüm tablo beni çok umutlandırdı. Selimpaşa ile yapacak çok işimiz var. Hepinizden Allah razı olsun.”

YILMAZ: SELİMPAŞA'YI UNUTANLARI SİZ DE SANDIKTA UNUTUN

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yaptığı konuşmada şu sözlerine yer verdi: “Gönülleri, bir, yürekleri bir atan aziz Selimpaşalılar hoş geldiniz. Bizleri bağrınıza bastınız. Sağ olun, var olun. Allah sizden razı olsun. Bir yerel seçimin arifesindeyiz. Mahallemize,  şehrimize sahip çıkma adına 31 Mart'ta sandığa gideceğiz. Silivri'nin atmosferine ve hoşgörüsüne yakışan bir seçim olması gerekiyor. Selimpaşa'nın ilçe olma yolunda ilerlerken 2009'dan 2019 yılına getirildiği noktayı en iyi sizler biliyorsunuz. Halinden hiç birimiz memnun değiliz. Köy olma noktasında geri geri gitme durumunda bırakıldı. Kamilobalı bir hemşeriniz olarak size şu sözü veriyorum; unutulmuş ve terk edilmiş ne köyümüz, ne mahallemiz kalacak. Selimpaşa'yı unutanları siz de sandıkta unutun.

“SELİMPAŞA'YI BERABER YÖNETECEĞİZ”

Sayalar'dan Danamandıra'ya, Selimpaşa'dan Gümüşyaka'ya unutulmanın yerini hizmet alacak. Sizler için dertlenecek, Selimpaşa için projeleri olan kadrolarla huzurlarınızdayız. Bize destek verin. Öyle bir güç verin ki Cumhur İttifakı'nın adayı o gece Belediye Başkanı olarak karşınızda olsun. 

Burada vergisini veren her vatandaşı hizmetlerden yararlanma hakkı var. Tüm hizmetleri bütüncül bir anlayışla dağıtacağız. Herkesin Belediye Başkanı olacağım. Belediyenin kapıları herkese açık olacak. Hizmet ve gönül belediyeciliğiyle sizleri tanıştıracağız. Beraber yürüyeceğiz. Her şeyi beraber yapacağız. Selimpaşa'nın kanaat önderlerini yanımıza alacağız. Selimpaşa'yı Silivri'yi beraber yöneteceğiz. Silivri'de tarihi dokusu en yüksek olan mahalle Selimpaşa'dır. Bu tarihi dokuyu canlandırıp Selimpaşa'yı bir turizm şehri yapma hayallerimiz var. Burada 20 bin nüfus var, futbol sahası yok. Duşları olan, amatör maçların oynanabileceği futbol sahası yapacağız. Her mahalleye olduğu gibi buraya da Ücretsiz Kreş yapacağız. Sizin çocuklarınız, bizim çocuklarımızdır. Bizim çocuklarımız da sizin çocuklarınızdır. Selimpaşa'daki hanımefendilerin iş gücüne katılabilmelerinin önündeki engelleri kaldıracağız. En büyük kaygım sizlerin evlatları olduğu için, yol arkadaşlarım da sizler olacaksınız. Yüreklerinizi öyle bir ortaya koyun ki, bana vereceğiniz destekle sizlerin çocukları bu memleketin vatan evladı olarak ülkesini, vatan ve milletini seven olarak yetişsin.

“SELİMPAŞA'YA BERABER SAHİP ÇIKALIM”

Tüm gençlerimizin yararlanacağı Gençlik Merkezi'ni Selimpaşa'ya da kuracağız. Otoparkı olan, alışveriş merkezi tadında, havalandırma ve ısıtma sistemi olan bir Kapalı Pazar Yerini sizlere hediye edeceğiz. Üreticinin ürününü yerinde sattığı Yöresel Köy Pazarı'nı kuracağız. Her mahalleye altında sosyal tesisi olan, üzerinde de düğün, nişan merasimlerinin yapılabileceğiniz gibi düzenlenmiş Hükümet Konağını sizlere hediye edeceğiz. Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu yapacağız. En uzun sahil şeridi sizin mahallenizde. Tuvaletleri, şezlongları olan mavi bayraklı plajlar yapacağız. Hizmet için geliyoruz. 10 Yıldır gelen yok giden yok. Kapınızı çalan yok. Kaderinize terk edilmişsiniz. Selimpaşa'ya hep beraber sahip çıkalım. Mini bir Belediye Hizmet Binasını açacağız. Belediye Başkanının arada geleceği makam odası olacak. Limanı canlandıracağız. Bat-Çık Projesiyle Selimpaşalı rahatlayacak, esnaf canlanacak.

“ÜNİVERSİTE CANLANACAK”

Kadir Has Üniversitesi yetkilileriyle görüştüm. 49 Yıllığına tahsis edilmiş. 20 Yılı bitmiş, hukuksal olarak 29 yıl o vakfın bünyesinde kalması gerekiyor. Kimsenin hakkını geri almak gibi bir derdimiz yok. Hukuka saygılıyız. Üniversite yetkilileriyle görüşüp 10 bin öğrenciyi buraya çekip bir üniversite kenti yapabilecek projeksiyonla yatırım yapacaklarını soracağız. Yapacaklarsa önlerine kırmızı halı sereceğiz. Yapmayacaklarsa Büyükşehir Belediyesi Adayı Binali Yıldırım'la konuştum, İstanbul'da başka bir araziyle buradaki kullanım haklarını takas etme teklifinde bulunacağız. Bunu başarırsak buraya ya bir devlet üniversitesi, ya da bir vakıf üniversitesini getirmek için size söz veriyorum. Bakın, 10 bin öğrenci… Hiç bir şey yapmasalar günde 10 bin bardak çay içecekler. Yılda bir ayakkabı alsalar, 10 bin çift demektir. Günde üç kap yemek yeseler, günde 30 bin kap. Selimpaşa'nın beşeri, kültürel ve sosyal yaşamına katkı için bu üniversiteye burada ihtiyaç var. Gelin, bana destek verin, bu konuları akıllarından dahi geçirmeyenlere bir ders verin.

“HÜSEYİN TURAN NE YAPTI?”

Bakın, Silivri Belediyesinin yaptıkları değil, yapamadıkları konuşuluyor. Kendileri de kabul ediyorlar. “Silivri'ye yaptıklarımız değil, en büyük hizmetimiz yaptırtmadıklarımız” diyorlar. Zihniyete bakar mısınız? İnsan icraatıyla övünür icraatıyla. Ne olacaktı da siz yaptırtmadınız? Bir cevabını verin. İnsanlara korku aşılayarak bir yere varamazsınız. “Cumhur İttifakı'nın adayı gelirse, bu yaptırtmadıklarımız yapılacak.” diyorlar. Bunun içi kapalı bir kutu. 2004-2009 Yılları arasında görev yapan çok kıymetli kardeşimiz AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Turan aramızda. Turan, ne yaptı? Gökdelenler mi yaptı, Silivri'nin imarını mı bozdu, ilçemizi peşkeş mi çekti, sahilleri mi sattı? Belediye binası, adliye, hastane yaptı, doğalgazı getirdi. Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Bizim en büyük eserimiz yapacaklarımız olacak.

“HUZUR SENİN TEKELİNDE DEĞİL VE OLMAYACAK”

Bir şey çıkarmışlar; huzur. İnsan der ki; ‘Silivri'de olmayan Kültür Merkezini yapıyorum. Bir beş yıl daha verin. Her mahalleye Kapalı Yüzme Salonu yapıyorum.' Bunları söyle de ben de sana bir beş yıl vereyim. Huzurun devamı için bir beş yıl daha istiyormuş! Maşallah! Silivri'de, Selimpaşa'da huzursuz bir dönem hatırlayanız var mı? Bu huzuru ne sen, ne senin kurumun tesis etti? Bu huzuru, bu toplantıyı şereflendiren Selimpaşalılar tesis etti. Huzur senin tekelinde değil ve olmayacak.

Huzuru hizmet, sosyal ve üretmen belediyeciliğiyle taçlandırmak için benimle yol yürümeye var mısınız? Ben de sizlerle beraber yol yürümekten şeref duyarım. Sağ olun, var olun. Bana destek verin Silivri'yi beraberce marka kent, Selimpaşa'yı marka mahalle yapalım.

31 Mart'a çok az kaldı. Cumhur İttifakı'nı başarılı kılmak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var.”

YORUM YAP