Yılmaz: Silivri, yoğurdun başkenti olacak

Yılmaz: Silivri, yoğurdun başkenti olacak

29.07.2019 17:32:42

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 58'inci Yoğurt Festivali'ne katılan hemşehrilerine teşekkür ederek, “Silivri, yoğurdun başkenti olacak” dedi.  

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 58'inci Yoğurt Festivali'nin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

BAŞKAN YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Binlerce yıllık geçmişi, tarihi yapıları, coğrafi konumu, tarım alanları, turizm olanakları ve sanayi bölgeleriyle eşsiz imkanlara sahibiz. İlçemizin güzelliklerini duyurmanın, tanıtmanın ve yaşatmanın gayreti içerisindeyiz. Bu hassasiyetlerle geçmişten günümüze gelen festivalleri daha kapsamlı hale dönüştürerek devam ettireceğiz.

İlçemizde 150 yılı aşkın süredir yoğurt üretiliyor. Silivri Yoğurdu'nun Türkiye'de marka haline gelmesine rağmen son yıllarda bu özelliğini yitirdiğini düşünüyoruz. Üzerimizdeki sorumluluktan hareketle, Silivri'yi yoğurdun başkenti yapmak için tüm imkânları seferber edeceğiz. 58'inci Yoğurt Festivalimizi turnuvalar, yarışmalar, konserler, sahne gösterileri, deniz etkinlikleri, doğal pazar alanı, fotoğraf sergileri ve daha birçok faaliyet ile dolu dolu yaşadık. 4 gün süren festival etkinliklerimizin huzurlu bir ortamda tamamlanmasından dolayı mutluyum. Birlik beraberlik, barış ve kardeşlik içerisinde bu huzuru sağlayan vatandaşlarımıza müteşekkirim. Katılımlarıyla heyecanımızı paylaşan, festivalimizi anlamlandıran, yöresel değerlerimize destek olan Silivrili hemşehlerilerimize, ilçemiz dışından gelen misafirlerimize, güvenlik güçlerimize, belediye personelimize ve desteklerini esirgemeyen değerli sponsorlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM YAP