Yılmaz: Silivri’yi var edeceğiz

Yılmaz: Silivri’yi var edeceğiz

Silivri'de değişim için Çanta Mahalle sakinlerinin desteğine talip olan Cumhur İttifakı Volkan Yılmaz, “Silivri'yi var edeceğiz. Marka kent yapacağız.” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Çanta Mahalle vatandaşlarıyla bir araya geldi. Değişim için ve Silivri'de yeni bir sayfa açmak için yola çıkan Yılmaz, projelerini anlattı. Kendisine AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Salim Çavdar, geçmiş dönem Çanta Belediye Başkanı Tahir Sert da eşlik etti.

YILMAZ: YÜKÜNÜZÜ ALMAYA GELİYORUM

Yılmaz, Çantalı vatandaşlara şu sözlerle seslendi: “Hep beraber ayakta duracağız, emin adımlarla hedefe yürüyeceğiz. Hanımefendilerin büyük desteğini görüyorum. Sizler varsanız, karada bana ölüm yok. Bütün yük sizin yüzerinde. Yükünüzü sırtınızdan alıp kendi sırtıma almaya geliyorum. Çocuklarınız bize emanet olacak. Önünüzdeki engelleri yıkmaya geliyorum.

“SİZLERİ HEP YANIMDA İSTİYORUM”

Gençler, ne yaparsam yapayım, sizleri hep yanımda istiyorum. Sizlere danışmadan hiç bir şey yapmayacağım. Atatürk'ün gençliği bir arada olacak. Bu memleket bizim. Aramızda fitne fesat çıkaranlara yer yok. Biriz, beraberiz beraber Türkiye'yiz.

“SİZİ HİZMETSİZLİĞE MAHKÛM EDENLERİ UNUTUN”

2009 yılında Çanta Belediyesi kapatıldı. 2019 yılındaki Çanta 2009'dakinden daha geride çünkü unutulmuş. Sizi yok sayanlar, hizmetsizliğe mahkûm edenler, buraya çivi dahi çakmayanları, siz de unutun. Sosyal ve üretken belediyeciliğin destanını burada yazacağız. Etnik yapısı, dini inancı ne olursa olsun herkesi kucaklayacağız. Bugün bizim kucaklaşmamızdan rahatsız olanlar kara propaganda yapıyor. Cumhur İttifakımla ilgili atılan deli saçması iftiralara cevap vermeyeceğim. Çalışmak için, hizmet için, sizin için yol yürümeye devam edeceğim. Ne yapacaksak hep beraber yapacağız. Muhtarımız, meclis üyelerimiz, hanımefendiler, gençlerle Çanta'yı konuşacağız.

“SİLİVRİ'Yİ VAR EDECEĞİZ”

İstanbul'da Kültür Merkezi olmayan, kapalı havuzu, kapalı spor salonu, olmayan ilçeyiz. Yoklar ilçesi Silivri. Sizler bunu hak etmiyorsunuz. Hepsini tek tek yapacağız. Herkes kimin ne yaptığını, ne yapmadığını çok iyi biliyor. Silivri'yi sevginin, aşkın, kardeşliğin kuşatması yapacağız.

Silivri'de yaptırtmadıklarıyla, hizmet ettiklerini iddia eden bir anlayış var. Belediye Başkanlığı Makamı icraat makamıdır, şikâyet makamı değil. Silivri'yi var edeceğiz, marka kent yapacağız.

Gönül ve hizmet kapım sizlerin hizmetinde olacak. Kimsenin kapatmasına izin vermeyeceğim. Hizmetlerimle yanınızda olacağım. Her mahalleye ücretsiz kreş açacağız. Hanımefendiler kreş ücreti ve maaş ücreti arasında sıkışıp evde oturmaması için bunu yapacağız. Önünüzdeki engelleri bir bir Volkan Yılmaz yıkacak.

10 Yıldır yapılamayanlar çok fazla. Unutulan Çanta'yı nasıl hatırlatacaksınız. En büyük sorun plan. Bütün Silivri'yi kapsayacak, çevre ve doğayı kirletmeden bir şehir planını çok hızlı hayata geçireceğiz. Bütün planları vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Amatör müsabakaların oynanacağı bir tesis yok. Yapacağız. Çanta'nın bir ilkokula, liseye ihtiyacı var. Yol, aydınlatma v.s. her şeyi yapacağız. Kapalı Pazar Yeri yapacağız. Mahalle konağı inşa edeceğiz. İçinde sosyal tesisleri olacak, muhtarlara oda, hanımefendilere girişimciler kursları açacağız.

Hafta sonu turizmini canlandıracağız. İstanbullu gelip burada tatil yapacak. Çanta'ya Yöresel Köy Pazarı yapacağız. Üretici ve tüketicinin buluşacağı bir yer olacak. Mezbaha kuracağız.

“TEMİZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

31 Mart günü Çantalı vatandaşlar sandığa gittiğinde kendilerini unutulanları unutacaklar. Temiz bir sayfa açacağız. Kin ve nefret olmayacak, sevgi ve aşk olacak. Çanta bizi bağrına basmış. Allar razı olsun. Geleceğe doğru beraber yürüyeceğiz.

Mutsuzluk ve umutsuzluk en tehlikeli şeydir. Mutsuz olmayın çünkü ben Silivri'nin umudu olmaya geliyorum. Hep beraber olacağız. 18 Yaşındaki genç bizim düşünemediğimizi düşünebiliyor, o yüzden fikir alışverişinde olacağız. Beraber karar vereceğiz. Kültür, sanat ve sporla donanmış bir gençliği yetiştirmeliyiz. Engelli vatandaşlarımızı unutmayacağız. Engelli Eğitim Koordinasyon Merkezini kuracağız. Evde bakıma muhtaç yaşlılarımızın ayağına gideceğiz. Garibin, gurabanın, yetimin, aç açıkta olanın belediye başkanı olacağım. Bir şeyi değiştireceğiz, her şey değişecek. Değişmek zorunda.

“AŞKLA HİZMET EDECEK KADROYU GÖREVE GETİRECEK DESTEK LAZIM”

İBB Başkan Adayımız Binali Yıldırım, kutuplaştırmayan birleştiren bir şahsiyet, vizyonel bir kişiliktir. Yollar, köprüler, barajlar yaptı. İstanbul'da onunla birlikte yapacağımız projeler var; 450 teknelik yat limanı, Seymen'de kaplıca oteli, İstanbul'daki çiçek ihtiyacı Silivri'den karşılanacak 4 bin kişi istihdam edilecek, metro ve metrobüs gelecek.

Silivri'de Volkan Yılmaz'a, İstanbul'da Binali Yıldırım'a destek vermeniz lazım. Silivri'ye aşkla hizmet edecek bir kadroyu göreve getirecek destek lazım. Değişim zamanı geldi. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

 

YORUM YAP