Yılmaz: Silivri ilkleri başarıyor!

Yılmaz: Silivri ilkleri başarıyor!

26.02.2019 11:12:10

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, meclis üyesi adayları ile birlikte Nevşehir Topaç Köyü Derneğini ziyaret etti. Kültür merkezi, tiyatro salonu, yüzme havuzları eksikliklerinin altını çizen Başkan Adayı, “Silivri ilkleri başarıyor ama eksik hizmetler konusunda olanları” diye mevcut yerel yönetimi eleştirdi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Nevşehir Topaç Köyü Derneğini ziyaretinde sıcak ve yoğun bir sevgi ile karşılandı. Yılmaz, Silivri'nin ülkemizin çeşitli bölge ve şehirlerden hemşehrilerimizle bir bütün olduğunu, bu renklerin bölgemize ve kasabamıza değer kattığını ifade etti.

YILMAZ: “OTOPARK SORUNU YOK” DEMEKLE YOK OLMUYOR
Silivri'nin çözülmeyecek bir sorunu bulunmadığını belirten Yılmaz, “Yeter ki yöneticileri çözmek istesin, halkın sıkıntısıyla dertlenip onları bu sürece ortak etsinler” dedi. Silivri'nin otopark, trafik ve ulaşım sorunu olduğunu belirten Cumhur İttifakı Adayı, “Ben yok desem de yok olmuyor ki sorunlar. Bunun için çözüm üretmek lazım. Otopark sorun ortada; çarşıda 15 dakika oturun en az 5 aracın trafik ekipleri tarafından götürüldüğünü görürsünüz.

KİPA ÖNÜNE BATTI ÇIKTI PROJESİ
Ulaşım sıkıntısına en net örnek Silivri'yi Berlin Duvarı gibi ikiye bölen D-100 karayolu. Burayla ilgili, İBB Başkan Adayımız Binali Yıldırım ile birlikte hazırladığımız KİPA'nın önünde bir bat-çıktı projemiz var. KİPA'ya gelmeden araçlar tünele girecek, dereye gelmeden de çıkacak. Yolun üstüne meydan ve yol düzenlemesi yapılacak.

HIZLI TREN VE METRO VAADİ
Hızlı tren ve metro ile Gümüşyaka-TÜYAP arası 25 dakikaya inecek. Biz dersimize çalıştık. Silivri'nin tüm sorunları için çözümlerle geriliyoruz.

“İSTANBUL'UN İLÇELERİ ARASINDA KÜLTÜR MERKEZİ OLMAYAN TEK YER SİLİVRİ”
Silivri yüksek sosyo kültürel yapısına rağmen İstanbul'un 39 ilçesi arasında kültür merkezi olmayan tek ilçe. Devlet tiyatrolarının gelip oyun sergileyeceği bir salonumuz bile yok. Çocukların yüzme öğrenebileceği kapalı bir spor salonu da düşünülmediği gibi yapılmamış. Hepsini düşündük, yetki verin gerçekleştirelim.
Silivri'de ilkleri başardığını söyleyen yerel yönetimin yoklar konusunda hakkını teslim etmek gerek gerçekten. Biz çalışmak, hizmet etmek ve yatırımlar kazandırmak için göreve talibiz” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP