Yılmaz, Selimpaşa ve Kavaklılı iş insanlarıyla buluştu

Yılmaz, Selimpaşa ve Kavaklılı iş insanlarıyla buluştu

9.07.2019 12:54:29

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ekibiyle birlikte SİAD'ın katılımları ile iş insanlarımızla temaslarını Selimpaşa ve Kavaklı ölçeğinde sürdürdü.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcıları Hasan Solak, Harun Akkan ve Kariyer İstihdam Ofisi Sorumluları ile sanayici ve iş insanlarımız ile buluşmalarına devam etti. Değirmenköy ve Ortaköy'den sonra Yılmaz, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetiminin katılımları ile Pazartesi sabahı da Selimpaşa ve Ortaköylü yatırımcılarımızla buluştu.
Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yöneticileriyle birlikte Polipen Fabrikasında düzenlenen toplantıda Selimpaşa ve Kavaklı mahallemizde bulunan fabrikaların temsilcileriyle bir araya gelen Yılmaz, “Sanayicilerimizin sorunlarını ve çözüm yollarını konuştuk” paylaşımında bulundu.
Yılmaz, toplantıda yerel yönetim hassasiyetleri ile marka kent hedeflerini paylaşırken, yaşadıkları sorunlara çözüm bulma hususunda işbirliği niyetini ifade etti. Silivri'nin istihdam potansiyelini geliştirmek adına Belediyenin Kariyer ve İstihdam Ofisi üzerinden çalışmaları geliştireceklerini belirten Başkan Bey, iş insanlarının beklentilerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

YORUM YAP