Yılmaz, olimpik havuz takibinde

Yılmaz, olimpik havuz takibinde

17.07.2019 14:24:45

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçemiz ziyaretinde olimpik havuzunuz sözü veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'yla Ankara'da bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, dün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti. Yılmaz buluşmalarına ilişkin “İlçemizde yapacağımız projelerimize desteklerinden dolayı Bakanımıza teşekkür ederiz” paylaşımında bulunurken görüşmelere MHP Milletvekili Saffet Sancaklı da eşlik etti.

23 Haziran İstanbul seçim tekrarı öncesinde Silivri'de spor kulübü temsilcileriyle buluşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Silivri'de denizle iç içesiniz ama madem burada havuzunuz yok, inşallah ilk fırsatta yarı olimpik havuzunuzun Silivri'ye hayırlı olması müjdesini sizinle paylaşmak istiyorum. Spor, Silivri için önemli. İlk olarak havuzun 2 ay içerisinde gerekli prosedürlerini tamamlayarak başlayacağız. Kadınların öncelikli kullanacağı şekilde havuzunuz hizmete girecek” sözünü vermişti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP