Yılmaz: Ne söz verdiysek arkasındayız

Yılmaz: Ne söz verdiysek arkasındayız

7.07.2020 19:09:49

Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın vaatleri arasında yer alan Yüzme Havuzu Projesi için “Temel Atma Töreni” düzenlendi.

Törende konuşma yapan Başkanımız Volkan Yılmaz, “Biz ne söz verdiysek o sözün arkasında durmaya, hizmet yapmaya, çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bugün temelini attığımız Yüzme Havuzu Silivri'ye yapacağımız ne ilk yatırım, ne son yatırım olacak. Koşar adımlarla çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeter ki el ele tutuşalım, gönül gönüle verelim.” dedi.

Silivri Kaymakamımız Sn. Ali Partal, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tamer Dodurka, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, birlikte butona basarak temel atma işlemini gerçekleştirdi.

2400 m2 inşaat alanı olan proje içerisinde 1 adet 5 kulvarlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 adet engelli ve çocuklar için çırpınma havuzu ve 2 adet 150'şer metrekarelik çok amaçlı salon, park alanı ve 50 adet araç kapasiteli otopark bulunuyor.

Havuz projesinin yeni yıla yetiştirilmesi hedefleniyor.

YORUM YAP