Yılmaz, kadınlara verdiği sözü tutuyor

Yılmaz, kadınlara verdiği sözü tutuyor

6.05.2020 11:12:24

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, adaylık sürecinde özellikle kadın seçmen ve dezavantajlı gruplara verdiği hizmet sözünü her geçen gün yeni yatırımlarla destekliyor. Yılmaz'ın talimatı ile Mimarsinan Düğün Salonu yenilendi ve atıl durumdaki zemin katı kadınlar için spor salonuna dönüştürüldü. Başkan Bey, salonun salgın sonrası hizmet vermek üzere hazır olduğunu müjdeledi.

YILMAZ: UZMAN EĞİTMEN EŞLİĞİNDE SPOR YAPABİLECEĞİNİZ BU SALONU SİZLERE HEDİYE EDECEĞİZ
Konuyla ilgili paylaşımında Başkan Bey, mahallenin kadınlarına müjdeyi şöyle duyurdu: “Mimarsinan Mahallemizde kıymetli hanımlar için Mimarsinan Düğün Salonu'nu baştan aşağı yeniledik. Bakımsız ve atıl durumdaki zemin katta güzel bir spor salonu oluşturduk. Salgın günleri geçtiği zaman açılışını gerçekleştirip, uzman eğitmen eşliğinde spor yapabileceğiniz bu salonu sizlere hediye edeceğiz.”

YAŞAM VE EĞİTİMDE AÇILAN MAKASI KAPATMAK İÇİN ÇALIŞIYOR
Yılmaz, adaylık sürecinde özellikle kadın seçmene uzattığı elin havada kalmaması ile üstlendiği görevde ihmal edilen kesimler ve dezavantajlı gruplar ile diğerleri arasında sosyal yaşam ile eğitimde açılan makası kapatmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Sevginar SALİ

YORUM YAP