Yılmaz: Huzurun devamı için refah artmalı

Yılmaz: Huzurun devamı için refah artmalı

26.02.2019 12:02:01

Alipaşayla mahalle ziyaretlerinin startını veren Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Devam eden projeler için mi, huzurun devamı için mi bir 5 yıl daha istiyor mevcut yönetim iyi tahlil etmek gerek. Huzurun devamıysa; huzur Silivri'de hep vardı. Bugün gelinen noktada ise en önemli konu; huzurun devam etmesi için acilen refahı arttırmamız gerektiğidir. Bu da hizmet ve yatırımlar ile mümkün” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, MHP İl Başkan Yardımcısı, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri ile birlikte köy ziyaretlerinin startını Alipaşa'dan verdi.

Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu'nun karşılayıp, sıcak bir evsahipliği sergilediği toplantıda Alipaşalılara seslenen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yılmaz vaatlerini anlattı ve destek beklentisini iletti.

YILMAZ: DEVAM EDEN PROJELER İÇİN Mİ, HUZURUN DEVAMI İÇİN Mİ BİR 5 YIL DAHA?

“Sizlere rağmen bir şey yapmayacağım, sizi yok sayarak hiçbir karar ve uygulamam olmayacak” diyen Yılmaz, seçildikten sonra da her zaman halın içinde olma sözünü verdi. “Bir takım ruhu ile sizlere hizmet etmek ve birlikte Silivri'yi daha mutlu yarınlara taşımak için sizlerden 5 yıl görev talep ediyoruz” diyen Yılmaz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Mevcut yönetim de 10 yılın ardından bir 5 yıl daha istiyor. Biz de soruyoruz ‘Yarım kalan hangi projeniz var da bir beş yıl daha görev istiyorsunuz?' bu soruya cevap veremiyorlar. Devam eden projeler için mi, huzurun devamı için mi bir 5 yıl daha istiyor mevcut yönetim iyi tahlil etmek gerek. Huzurun devamıysa; huzur Silivri'de hep vardı. Biz taş üstüne taş koyana teşekkür ediyoruz ama mevcut yönetimin Silivri'ye yapacağı bir şey yok siz de bunun farkında olarak 31 Mart'ta sandığa gidin.

“HUZURUN DEVAM ETMESİ İÇİN REFAHIN ARTTIRILMASI LAZIM”

Silivri'de huzurun devam etmesi için mevcut yönetimin kalması yeterli değil. Huzur için refahın arttırılması lazım. Bizim hükümet, İBB ve ilçe birlikteliğinde sağlayacağımız yatırımlar, yerel yönetim olarak hayata geçireceğimiz hizmet ile Silivri'ne yaşayan insanların refah düzeyi artacak.

Köyler çiftçilik ve hayvancılıktan vazgeçti ve gençler yaşadığı yerleri hızla terk ediyor. Buradaki üretimin yeniden canlanması için üretici ile tüketiciyi doğrudan buluşturacak projemizi hayata geçireceğiz. Köylülerimizin ürettikleri ürünleri satacakları yöresel Pazar alanları yapacağız. Hem üretici daha çok kazanacak, hem tüketici doğal ve uygun fiyata ürün imkanına kavuşacak.”

“EN BÜYÜK PROJELEREMİZDEN BİRİ DE TARIM ALANLARININ KORUNMASI”

“Bizim en büyük projelerimizden biri de tarım alanlarının korunması” diyen Yılmaz, açıklamalarına şöyle devam etti: “Toprağımızı koruyacağız, üretim imkanlarını geliştireceğiz. Üreticimizin kalkınması için yerel yönetim olarak üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Alipaşalı üreticilerimiz ürünlerini traktör üstünde değil birlikte belirleyeceğimiz alanlarda oluşturulacak mini pazarlarda satabilecek. Çiftçimiz ürettiği ürünü Silivri'de tüketiciyle taze taze ve birinci elden buluşturacak.

“İSTANBULLU, SİLİVRİ'DE NEFES ALACAK”

Silivri, İstanbul'un yoğunluğunu yaşayan insanlar için nefes alınabilecek ender ilçelerden biri. Bu özelliğimizi doğal zenginliğimiz ve üretimle desteklememiz lazım. Bunu gelir getirici alanlara kanalize etmemiz gerekiyor.

“ÇÖZÜLEMEYECEK SORUNUMUZ YOK”

Silivri'yi yönetenlerin dertlendiklerinde ve bu soruna halkı da ortak ettiklerinde çözemeyecekleri hiçbir sorunu yok. Yöneten ile yönetilen arasındaki bağları sağlam temellere kurup, geliştirmek önceliklerimiz arasında olacak.”

“İSTANBUL'UN ÇİÇEKLERİ SİLİVRİ'DE ÜRETİLECEK”

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın Silivri ziyaretinde müjdelediği “İstanbul'u süsleyen bütün çiçekler Silivri'de üretilecek ve bu proje kapsamında 4000 kişilik istihdam yaratılacak” vaadini de dile getiren Yılmaz, “Silivri'yi marka bir kent haline getireceğiz. Kooperatifçiliği, üretici birliklerimizi destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

MAHALLE KONAKLARI/ÜCRETSİZ KREŞLER

Yılmaz, Silivri'nin 35 mahallesinde mahalle konakları inşa edeceklerine belirtirken girişte çalışan kadınların faydalanacağı ücretsiz kreşler, kadınlara yönelik kurslar, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirileceğini üst katların da düğün, kına, toplantı salonu olarak düzenleneceğini anlattı.

ALİPAŞA'YA FUTBOL SAHASI VAADİ

Mahalle konakları gibi Yılmaz'ın, Silivri'nin 35 mahallesi ile ilgili ortak bir diğer çalışması da spor sahaları olarak ifade edildi.

“TÜM SİLİVRİLİLERİN BAŞKANI OLACAĞIM”

Alipaşa'da seçim sonucuna dönük olarak belediye kadroları ile ilgili çıkan spekülasyonlara da değinen Yılmaz, “Partizanlık veya ideolojik bir başkanlık yapmayacağım. Liyakat her şeyin üstünde tutulacak. Tüm Silivrililerin başkanı olacağım. Şeffaf, saydam bir yönetim anlayışı ile herkesi kucaklayan bir yönetim ortaya koyacağız” dedi.

“DAHA GÜZEL BİR SİLİVRİ İÇİN KENETLENECEĞİZ”

“Kendim ve ekibim için destek istiyorum Silivri'ye bir şans verin. Mutlu çocuklar, mutlu gençler ve mutlu bir Silivri'yi hep birlikte inşa etme fırsatı için desteklerinizi bekliyoruz. Herkesin yaşamak için gıpta ettiği bir Silivri'yi birlikte inşa edeceğiz. Vatandaştan kaçmayan, elini tutan, gözünü kaçırmayan, omuz omuza onlarla olacak bir yerel yönetim için göreve talibiz. Göreceksiniz bizim yönetimimizde asla yan yana gelmez dediğiniz insanlar nasıl daha güzel bir Silivri için kenetlenecek. Etrafında birleşeceğimiz şehir markalarımız olacak Silivrispor gibi. Korkutmadan, kutuplaştırmadan, vaat edip de yapmadığımız projeler, yaptırtmadıklarımız ile değil, beraberce yaptıklarımız, hizmetler ve yatırımlar ile Silivri'yi hak ettiği değere kavuşturacağız. Bütün sorunları birlikte çözeceğiz” diyen Yılmaz, Alipaşalılara teşekkür ederek toplantısını tamamladı.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP