Yılmaz; Her zaman her yerde Silivrispor

Yılmaz; Her zaman her yerde Silivrispor

25.03.2021 10:38:24

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz önceki gün Silivrispor tesislerine giderek takım oyuncu, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte akşam yemeğinde bir araya gelerek oyuncuların menüsünü birlikte tattılar.

Son haftalarda sıkıntılı günler geçiren Silivrispor'a en büyük moral Başkan Volkan Yılmaz'dan geldi. Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz ve tüm kadro ile bir araya gelen Yılmaz; “Her zaman her yerde Silivrispor” dedi. Zorlu Kırıkkale maçı öncesinde takımın kamp yaptığı tesislere gelerek takımın kamp yemeğine katılarak hep birlikte afiyet olsun diyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz oyunculara yaptığı açıklamasında; “Silivrispor'umuzun yarın oynayacağı Kırıkkalespor maçı öncesinde futbolcularımızla bir araya geldik. Son 6 maç çok önemli. Tüm ekibin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Bizler de bu mücadeleye maddi ve manevi desteklerimizle omuz vermeye, "Her zaman ve her yerde Silivrispor" demeye devam edeceğiz'' dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan ise yaptığı açıklamasında; “Hem maddi hem manevi her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın önemli Kırıkkale maçı öncesi tesislerimize yaptığı ziyaret bize ve sporcu kardeşlerimize büyük moral oldu. Allah'ın izniyle yarın maçı kazanarak emeklerimizin karşılığını alacağız” dedi.

YORUM YAP