Yılmaz: Her mahalleye ücretsiz kreş yapacağız

Yılmaz: Her mahalleye ücretsiz kreş yapacağız

14.03.2019 14:27:11

Kavaklı'da kadınlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Her mahalleye ücretsiz kreşler yapacağız. Kreş ücretiyle maaşının arasına sıkışan bir anne kalmayacak” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklı Mahallesi kadınlarıyla bir araya geldi. Eyüpoğlu Pide Salonu'nda Yılmaz, kadın ve çocuklara yönelik projelerini anlattı.
“Seçim çalışmalarımızda nerede olursam olayım, nerede konuşursam konuşayım, konuşmamın büyük bir bölümünü siz hanımefendilere ayırıyorum” diyerek söze başlayan Yılmaz, şöyle devam etti: “Çünkü bu hamaset değil, nutuk değil. Hanımefendiler başımızın tacıdır. Sizlerin olduğu her yerde çiçekler açıyor, her yer derli toplu duruyor. Sizlerin olmadığı her yer keşmekeş ve dağınık. İyi ki varsınız, iyi ki bizlerlesiniz. Sizlerle beraber yürüyeceğimin, Silivri'yi yöneteceğime, ihtiyaç ve beklentileri karşılamak için büyük bir özveri ile çalışma sözü veriyorum. Çıktığım bu yolda en büyük destekçilerim hanımefendiler. Sizlerin gözlerinin içine baktığımda en büyük kaygılarınızın çocuklarınız olduğunu görüyorum. Ben sizin çocuklarınızla marka şehirleri beraber oluşturacağım.”

“SİLİVRİ'Yİ BÜTÜNCÜL BİR ANLAYIŞLA YÖNETECEĞİZ”

“Hanımefendilerin şiddet görmediği, şiddet uygulayanların çok ağır cezalar çarptırıldığı bir Türkiye arzuluyorum” diyerek sözlerine devam eden Volkan Yılmaz, kadınların sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın içine daha fazla girilmesi ve güçlenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Silivri'nin bunu başarabileceğini kaydeden Yılmaz, “Sizleri sosyal hayatın içine daha fazla katacağız. Daha fazla kültürel hayatın içinde olacaksınız. Ama en önemlisi ekonomik ve siyasal hayatın da içinde olacaksınız. Kadınlarımızın önemini her defasında söylüyoruz. Biz sözde değil özde bir anlayışla hassasiyetlerimizi ifade ediyoruz. Her mahalleye ücretsiz kreşler yapacağız. Kreş ücretiyle maaşının arasına sıkışan bir anne kalmayacak. Silivri'yi bütüncül bir anlayışla yöneteceğiz ve köyleri unutmadan, beldeleri unutmadan, tüm hanımefendilerin imkanlarına sunulacak hizmetler yapacağız. Onları sosyal hayatın içine dahil edeceğiz” diye konuştu.
Toplantı görüş alışverişi ve karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Haber
Merkezi

YORUM YAP