Yılmaz: Hep birlikte temiz bir sayfa açalım

Yılmaz: Hep birlikte temiz bir sayfa açalım

23.03.2019 10:37:51

Nevruz/Yenigün Kutlama Konseriyle Demet Akalın ve Alişan'ı Silivrililerle buluşturan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Bir şey değişecek her şey değişecek. Bunu başaracağız. Umutsuzluk yok. Ben Silivri'nin umuduyum. Beraberce Silivri'nin umudu olmaya var mıyız?” sorusuna aldığı güçlü yanıta “Allah sizden razı olsun” cevabını verdi ve sahneyi sanatçılara bıraktı.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın düzenlediği ve Demet Akalın ile Alişan'ın katılımıyla 21 Mart 2019 akşamı düzenlenen Nevruz/Yenigün Kutlama Konseri coşkulu anlara sahne oldu. Silivrililerin yoğun ilgi gösterdiği programa Cumhur İttifakı temsilcileri de iştirak ettiler.

YILMAZ: ARTIK HAYATIM SİLİVRİ
Konser öncesi Silivrililere seslenen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, şu ifadelerine yer verdi: “Baharın müjdecisi Nevruz'da Yenigün'de sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İyi ki varsınız, sağ olun. 85 Gün önce Silivri'de değişim için yola çıkarken kollarımı iki yana açtım, sizinle kucaklaşmak istiyorum dedim. Ellerimi tutun dedim. Ellerim havada kalmadı. El ele tutuştuk, gönül gönüle verdik. Artık hayatım Silivri. Beraber koşacağız. Yeni ve mutlu Silivri için, geleceğe doğru, emin adımlarla yürüyeceğiz.

“PROJELERİMİZİ BÜTÜN SİLİVRİ'YE YAPACAĞIZ”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in 100. yılını ifade eden 2023 yolunda 23 dev projeyi Silivri'de hayata geçireceğiz. Bu projeleri anlamlandıracak, ruh katacak unsurun çocuklar, gençler, hanımefendiler, insanın olduğunu söyledim. Silivri'yi yalnızca merkezden ibaret gören anlayışı reddediyoruz. Mahallelerimiz ve köylerimiz var dedik. Orada yaşayan çocuklarımız, gençlerimiz, hanımefendiler var dedik. Bu projeleri bütün Silivri'ye yapacağız.

“HEP BİRLİKTE TEMİZ BİR SAYFA AÇALIM”
Marka şehir Silivri dedik, yola çıktık. 85 Gün önce çıktığımda ‘bu adam yalnız yürüyecek' dediler. Ama siz beni yalnız bırakmadınız. Beraber Silivri olduk. Allah sizden razı olsun. Silivri'nin potansiyelini bilmeyen yöneticiler vardı. Sizleri yok sayıyorlar. Silivri'de sokağı, caddeyi, çiftçiyi, esnafı, gençleri unutanları siz de 31 Mart'ta unutun gitsin. Temiz bir sayfa açalım. Silivri'nin sorunları karşısında ele ele verelim, gönül gönüle tutuşalım. Hep birlikte mutluluk şarkıları söylemeye hazır mısınız? Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve emanet ettiği gençler, benimle yeni Silivri'yi inşa etmeye var mısınız? Silivri'de bu iş bitmiş. Yürekler toplu çarpıyor. Hep beraber gönül gönüle olmaya ve çoğalmaya devam edecek ve bu işi bitireceğiz. Kardeşlik ve sevgi dolu bir Silivri için, anne ve çocukların ağlamadığı, hiç kimsenin üzülmediği, çocukların iyi eğitim aldığı, gençlerin gelecekten umutlu olduğu, denizinin kirlenmediği, gökyüzünün masmavi olduğu, bizden sonra da tüm çocukların hür yaşayacağı bir Silivri için yürüyorum. Benimle yürümeye var mısınız? Bir şey değişecek her şey değişecek. Bunu başaracağız. Umutsuzluk yok. Ben Silivri'nin umuduyum. Beraberce Silivri'nin umudu olmaya var mıyız? Allah sizden razı olsun.
Şimdi sizi Nevruzu kutlamak için müzik ve eğlenceyle baş başa bırakıyorum. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum.”

Haber Merkezi

YORUM YAP