Yılmaz’dan Silivrispor açıklaması

Yılmaz’dan Silivrispor açıklaması

26.06.2019 10:04:49

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hafta sonu gerçekleştirilecek olağan üstü Silivrispor kongresi öncesinde kamuoyuna süreç hakkında açıklamada bulundu.

Yılmaz'ın Silivrispor açıklaması aynen şu şekilde: “Bilindiği üzere Silivri'mizin çok önemli bir değeri olan Silivri Spor Kulübü'nün kongresi bu hafta sonu yapılacaktır. Silivrispor Futbol Takımı'nın formasını terletmiş bir sporcu kimliğimle, Silivri'mizde sporun tüm alanlarını sahiplenmesi ve desteklenmesi için çalışacağıma dair sözümün varlığı herkesin malumudur. Nitekim bunun en yakın örneği, göreve gelir gelmez öncülük ettiğimiz “Silivri Takımına Sahip Çık" kampanyasını başlatmamız olmasıdır. Silivri'deki başta Silivrispor olmak üzere bütün spor kulüpleri ve spor branşlarına şahsım ve belediyemiz tarafından sağlanan destekleri her yıl artarak devam ettireceğimi bir kez daha belirtmek isterim. Plan, proje ve çalışmalarımız böyleyken, belediyemizin spor faaliyetleri dışındaki bir takım iş ve işlemlerini Silivri Spor Kulübü kongresi ile ilişkilendirerek kamuoyuna aktarılmaya çalışılması doğru olmamasının yanında etik de değildir.
Şahsım ve belediyemiz, yapılacak Silivri Spor kongresinde delegelerin takdiriyle seçilecek yeni yönetimin Silivri'mize ve Silivrispor'a güzel hizmetler yapmasını temenni etmektedir. Silivri kamuoyu ve spor camiasının desteğini alarak seçilecek yeni yönetimi şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum”
Kaynak:
Silivri Belediyesi

YORUM YAP