Yılmaz’dan sanayicilere elektik müjdesi

Yılmaz’dan sanayicilere elektik müjdesi

16.11.2019 12:20:17

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan yıllardır enerji sorunu yaşayan sanayicilerimize mutlu haber.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri başta olmak üzere, TEİAŞ 1. Bölge Teknik Müdürü Levent Aydoğdu'ya teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İlk etapta Kavaklı mahallemizde mobil trafo ile çözüme kavuşturacağımız kesinti sorunu, Ortaköy mahallemizde yapılacak kalıcı “Trafo Tesisi” ile tamamen ortadan kaldırılacak” müjdesini verdi.

“SANAYİCİLERİMİZİN KESİNTİSİZ ENERJİ KULLANABİLMESİ İÇİN YATIRIM PROJESİ ONAYLANDI”

“Selimpaşa, Kavaklı ve Ortaköy bölgesindeki sanayicilerimizin uzun yıllar yaşadıkları elektrik kesintisi sorununu ortadan kaldıracak çalışmalar başlıyor” açıklamasında bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz konu hakkında gelişmeleri şöyle paylaştı: “Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde, sanayicilerimizin kesintisiz enerji kullanabilmesi için oluşturulan yatırım projesi onaylandı.

ÖNCE GEÇİCİ SONRA KALICI ÇÖZÜM

İlk etapta Kavaklı mahallemizde mobil trafo ile çözüme kavuşturacağımız kesinti sorunu, Ortaköy mahallemizde yapılacak kalıcı “Trafo Tesisi” ile tamamen ortadan kaldırılacak.

“BÖLGE SANAYİCİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Gerek seçim sürecinde gerekse göreve geldiğimiz ilk aylarda olsun sanayicilerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda birinci konu elektrik kesintileriydi. TEİAŞ yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerin ardından sevindirici haberi aldık. Bölge sanayicilerimize hayırlı uğurlu olsun.

YILMAZ, TEŞEKKÜR ETTİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri başta olmak üzere bu süreçte ilgi ve alakalarını esirgemeyen TEİAŞ 1. Bölge Teknik Müdürü Levent Aydoğdu'ya teşekkür ederim.”

YORUM YAP