Yılmaz’dan hayvan pazarı ve mezbaha müjdesi

Yılmaz’dan hayvan pazarı ve mezbaha müjdesi

27.02.2019 10:43:19

Küçük Kılıçlı sakinleriyle buluşan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, tarım ve hayvancılık üretimini desteklemek için bölgemizde ihtiyaç duyulan yatırımları hayata geçirmek için hazır olduğunu vurguladı.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ve ekip arkadaşlarının köy ziyaretlerinde ikinci durağı Küçük Kılıçlı oldu.

YILMAZ: ÇOCUKLARINIZ BİZE, SİZİN EMANETİNİZ
Mahalle Muhtarı Engin Girgin'in bölge sakinleriyle birlikte karşıladığı Yılmaz, programına katılan kadınlara seslendi, “Seçim beyannamemiz ve projelerimizde kadınlarımızın istek ile ihtiyaçlarına öncelik verdik” diyerek destek beklentisini de ekledi. Her mahalleye köy konağı ile 0-3 yaş çocuklar için kreş imkanının altını çizen Yılmaz, eğitimde fırsat eşitliğini dengeleme sorumluluğunu da yerel yönetim olarak üstleneceklerini vurguladı. Çocukların eğitimden, kültüre ve sosyal anlamda ihtiyaçlarını karşılamak için azami gayret sarf edeceklerini belirten Yılmaz, “Çocuklarınız bize sizin emanetiniz. Biz de kendimizi size emanet ediyoruz” dedi.

“HAYVAN PAZARI VE MEZBAHA MÜJDESİ”
Silivri'nin merkezden ibaret olmadığı anlayışını gözetecekleri ve ilçemiz geneline imkan ile hizmetleri eşit şekilde dağıtacaklarını belirten Yılmaz, “Mahallelerimiz ihmal edilmiş. Küçük Kılıçlı hak ettiği hizmetleri kesinlikle alamamış bir bölge. Hayvan pazarı ve mezbaha müjdelerimizi de buradan verelim. Göreve geldiğimiz gibi bu hususta yatırımımızı hayata geçireceğiz. Her mahallede modern yöresel ürün satış yerleri ve merkezde üreticilerimizin ürünlerini satacağı alanlar kazandıracağız. Çiftçimiz yeniden ve daha çok üretecek ve de hakkı olanı kazanacak” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”
“Köylerin Silivri'yi yönetenler tarafından unutulduğunun farkındayız. Bizler her zaman sizin yanınızda olacağız. Tarım ve hayvancılık konusunda uzman kadromuz ile bölgemizde bu alanları canlandırmak için özel çalışmalar yapacağız.

“BARLAS, İBB İLE  KÖYLER ARASINDA KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDECEK”
Sami Barlas yıllardır İBB ile köylerimiz arasında köprü vazifesi görüyor, kendisi de ekibimizde. İBB hizmetlerini Silivri'den alın geriye hiçbir şeyin kalmadığını görürsünüz. İBB'nin imkanlarından etkin bir şekilde faydalanan bir yerel yönetim için desteğinizi bekliyoruz” diyen Yılmaz, Silivri'nin ihtiyaç ve hizmet beklentilerini karşılayacak genç, dinamik, donanımlı bir ekibe sahip olduğunun altını çizdi.

“HALKA DOKUNACAĞIZ”
“Halka dokunan, onlardan yüz çevirmeyen, birlikte yönetme heyecanına sahip, huzurun yanında artan üretim ve artan refahı da koyacak olan ekibimle göreve, oylarınıza talibim” diyen Cumhur İttifakı Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Silivri'de huzurun yanına sosyal, üretken, gönül belediyeciliği ekleyip şeffaf bir şekilde yerel yönetim sorumluluklarını yerine getireceklerini aktardı.

“SİLİVRİ KADERİNE TERK EDİLECEK BİR İLÇE DEĞİL”
“Silivri için koşmaya, sizlerin hizmetkarı olmaya adayız desteğinizi bekliyoruz. Silivri yalnız da değil, kaderine terk edilecek bir ilçe de değil. İçi boş huzur vaatleriyle kaybedilecek zamanımız yok. İlçemizin huzuru bir kişinin marifeti değil hepimizin katkısıyla oluştu. Şimdi bu huzuru hizmet, yatırım ve refahla taçlandırma vaktidir. 31 Mart bunun için bir fırsat. Bize şans tanıyın” diyen Yılmaz, Küçük Kılıçlı ile ilgili de spor kompleksi vaadini yeniledi.
Toplantıda ayrıca Seymen'deki katı atık istasyonundan yayılan kötü koku, 18. Madde imar uygulamaları ve hayvan pazarı ile ilgili soru ve beklentiler değerlendirildi.
Haber:
Sevginar SALİ

YORUM YAP