Yılmaz: Çalışanların gözü aydın

Yılmaz: Çalışanların gözü aydın

4.06.2020 13:50:42

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın geçmiş dönem personel alacak borçlarını ödemek üzere meclisten Ocak ayında satış yetkisi istediği ve oyçokluğuyla aldığı Selimpaşa'da 1058 ada 6 ila 7. parseldeki iki taşınmaz satıldı.

Başkan Yılmaz, 1 Milyon 100 Bin TL'lik gelirin söz verildiği gibi işçi ve memur ikramiye alacaklarının ödenmesinde kullanılacağını belirtti ve “Çalışanlarımızın gözü aydın” dedi.

20 Mayıs'ta gerçekleştirilen ve hiç talipli olmayan sürecin ardından, satış işlemlerine 3 Haziran'da, bu kez, pazarlık suretiyle devam edildi. 2 adet arsa vasıflı taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. Maddesi kapsamında Kapalı Teklif Usulü ile yapılan satışında yeni sahipleri belli oldu.

İKİ YER DE MUHAMMEN BEDELİN ÜSTÜNDE SATILDI

511,09 m2 ve 500,11 m2 arsalar 511.090,00 TL ve 500.110,00 TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. 561.000 TL ve 548.000 TL ile ihale sonuçlandı.

İhale süreciyle ilgili işlemler tamamlandıktan sonra satış işlemini gerçekleştirileceği öğrenildi.

YERLER SATILDI, ÇALIŞANLARIN GÖZÜ AYDIN

İkinci ihale sürecinde, komisyonun etkinliğinde, muhammen bedelin üstünde satılan yerlerden sağlanan gelir, dana önce Başkan Yılmaz tarafından mecliste de ifade edildiği üzere, geçmiş dönem işçi ve memur ikramiye alacaklarının ödenmesine kullanılacak.  

SİLİVRİ BELEDİYESİ İLK KEZ YER SATIŞINDAN GELİR ELDE ETTİ

Bu yer satışı aynı zamanda Silivri Belediyesi'nin Yılmaz döneminde taşınmazlardan gelir elde edilmesi adına da bir ilk, birinci kazanım.

YILMAZ: ÇALIŞANLARIMIZIN GÖZÜ AYDIN

Satış sürecini değerlendiren Başkan Volkan Yılmaz, söz verdiği gibi gelirin geçmiş dönem işçi ve memur ikramiye alacaklarının ödenmesinde kullanılacağını yenilerken, “Çalışanlarımızın gözü aydın” dedi. Satış işlemleri ve paranın gelmesiyle personele ödemelerinin yapılacağını da ifade etti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP