Yılmaz: Büyükçavuşlu kararını vermiş

Yılmaz: Büyükçavuşlu kararını vermiş

MHP ve AK Parti Mahalle Başkanlığı tarafından organize edilen Büyükçavuşlu halk toplantısında coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Sizden 31 Mart'a kadar çok çalışmanızı, Silivri'de şahsıma, İstanbul'da Sayın Binali Yıldırım'a destek vermenizi istiyorum. Öyle bir destek verin ki hem Silivri'de, hem de İstanbul'da sandıklar patlasın!” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte 4 Mart Pazartesi akşamı Büyükçavuşlu Mahallesi'nde salon toplantısı düzenledi.

BOZOĞLU: İNŞALLAH HARMANDA YÜZÜMÜZ OLACAK
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Mutlu Bozoğlu'nun, “Değerli kardeşlerim ben 4 yıl boyunca Büyükçavuşlu Mahallesi'nden sorumlu meclis üyeliği görevini yaptım. Bu süre içerisinde Yusuf Köroğlu ağabeyimle beraber elimizden geldiğince Büyükçavuşlu'ya hizmet etmeye, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini buraya getirmeye ve bir şekilde bu hizmetlerle sizlerin gönlünü almaya çalıştık. Büyükşehir Belediyesinin imkanlarını buraya getirmek amacıyla mücadele ettiğimiz için tarlada izimiz var, harmanda da yüzümüz olacak inşallah diyorum. Büyükçavuşlu'ya İETT otobüsü söz vermiştik. Allah nasip etti o sözümüzü yerine getirdik. Aynı zamanda ana arterlerdeki asfaltın, arıtma tesisinin, tretuvarların yapılması ve okulumuzun dış cephesinin boyanmasına kadar hizmetlerde bulunduk. Bunları özellikle anlatıyorum ki yan gelip yatanlara aktarın. Ara yollarınızın çok kötü olduğunu biliyoruz. 200 kamyona yakın asfalt kırığı ile bir şekilde burayı çözmeye çalıştık. 2019 yılına gelmişiz böyle yol meselelerini konuşuyoruz. İşte bunları konuştuğumuz için, bu işleri yapması gerekenler yapmadığından dolayı bizler göreve talibiz. Volkan Başkanımın o yüzden arkasındayız. Bu işleri Volkan Başkanımın yapacağını biliyoruz. O yüzden geldik sizden oy istiyoruz. Sahip çıkacak mısınız?” diye sorması üzerine kalabalıktan “Evet” sesi yükseldi.

YILMAZ: ELİNİZİ HİÇ BIRAKMAYACAĞIM
Bozoğlu'nun ardından mahalle sakinlerine seslenen Volkan Yılmaz, yerel yönetim hedeflerini şöyle ifade etti: “Silivri'ye dokunmaktan imtina eden, Silivri insanının elinden tutmayı kendine zül addeden yönetimlerle bir adım daha yol gitmemiz mümkün değil. El ele tutuşacağız, gönül gönüle vereceğiz bakın Silivri nasıl marka bir şehir olacak. Mutlu bir ekiple, mutlu nesiller yetiştirme gayretindeyiz. Her mahalleye kreş inşa edeceğiz. Çocuklarınız uzman ellerde bakılacak. Hanımefendiler evde oturmayacak; sosyal, kültürel ve siyasal hayatın içerisinde olacaksınız. Bana inanın. Ben sizlere elimi uzattım, elimi tutun. Ben sizin elinizi hiç bırakmayacağım. Bana güç verin ki çıktığım yolda emin adımlarla yürüyeyim. Büyükçavuşlu Silivri'ye 30 kilometre mesafedeki bir mahallemiz. Çavuşlu unutulmuş ama size özel bir unutkanlık durumu yok çünkü yönetim Silivri'yi unutmuş; aklı başka yerde, fikri başka yerde, zikri başka yerde… Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı bir gençlik yetişmesi için mücadele edeceğim. Genç kardeşlerimin her türlü kültür, sanat, spor faaliyetlerinizi gerçekleştirebileceği bir Gençlik Merkezi yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Yine çocuklarımız için etüt merkezlerinin içinde bulunacağı Çocuk Eğitim Evi'ni de sizlere hediye edeceğiz.

“BİZİM YÖNETİMİMİZDE KADERİNE TEK EDİLMİŞ BİR ÇAVUŞLU OLMAYACAK”
Hayattan, kültürden, sanattan, spordan kopmuş, kaderine terk edilmiş bir Çavuşlu olmayacak bizim yönetimimizde. Hep içinizde olacağım. Tarım, hayvancılık, seracılık Silivri'nin ciddi katma değer üretebileceği bir alan. Silivri'de tarım ve hayvancılıkta olması gereken durumda değil. Bir mezbahanesi bile yok. Biz Silivri'nin coğrafyasının hemen hemen tam orta noktasına modern bir mezbahane ve hayvan satış yeri kuracağız. Büyükçavuşlu'nun bir futbol sahası yok, bakar mısınız? Siz ne yapıyorsunuz? Hangi amaca hizmet ediyorsunuz? Bu gençler ne yapacak? Burada bir futbol sahası nasıl olmaz? Ama meraklanmayın onu da yapacağız. Soyunma odası, duşları, sosyal tesisi olan bir futbol sahasını Çavuşlu'ya kazandıracağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ı iyi değerlendirmeliyiz. Bu vizyoner şahsiyeti öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı yapmalıyız. Binali beye destek vereceğiz. Silivri Belediye Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı el ele verecekler Büyükçavuşlu'ya kapalı spor salonu yapacaklar. Çavuşlu'daki yarı kapalı pazar yerini modern kapalı pazar yerine dönüştüreceğiz. Tarım ve hayvancılıkla iştigal eden vatandaşlarımızın ürettikleri ürünleri sıcağı sıcağına satabilmeleri için Çavuşlu'nun girişine mini bir yöresel köy pazarı yapacağız. Belediye yokuş yeri olmayacak, sizlere öncülük edecek. İçinde bulunduğumuz bu salonun şartlarını rehabilite edip kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarıyla donatacağız.

“SANDIKLARI PATLATIN”
Mezarlık yolunun çok kötü olduğunu biliyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile orasının asfaltını hızlı bir şekilde yapacağız. Büyükçavuşlu'daki kullanılamaz haldeki mesire alanında bakım, temizlik ve çevre tanzimi çalışmalarını yaparak orasını konforlu bir şekilde mangal yapabileceğiniz, çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz piknik alanı olarak size hediye edeceğiz. Tüm alt yapınızın tamamlanacağının da sözünü vermek istiyorum. Bir şeyi değiştirip her şeyi değiştirmek için bir şansımız var. O şans 31 Mart'ta demokratik hakkımızı kullanmak üzere önümüze gelecek. Silivri'de hizmeti yaptırtmadıklarından ibaret görenlere bir şey söylemek istiyorum; bugün Çavuşlu kararını vermiş, ben sizden 31 Mart'a kadar çok çalışmanızı, Silivri'de şahsıma, İstanbul'da Sayın Binali Yıldırım'a destek vermenizi istiyorum. Öyle bir destek verin ki hem Silivri'de hem de İstanbul'da sandıklar patlasın.”

Haber:  Hazal BAŞARAN

YORUM YAP