Yıldırım: Sandıktan yeniden birlik çıksın

Yıldırım: Sandıktan yeniden birlik çıksın

23.11.2019 09:31:47

CHP Silivri İlçe Başkan Adayı Abdullah Yıldırım, delege seçimlerinde Kırmızı Listeye destek çağrısında bulundu.

Delege seçimlerinin bu hafta sonu tamamlanacağı CHP'de adaylar çalışmalarını bu sürece odaklı sürdürüyor. Kongre aşamasında sona yaklaşıldığı bu günlerde delegelik yarışında sıra merkez mahallelerde.

23 ve 24 Kasım tarihlerinde Silivri'nin Fatih, Cumhuriyet, Mimarsinan, Alibey, Piri Mehmet Paşa, Yeni mahalleleri ile Semizkumlar ve Selimpaşa'da gerçekleşecek delege seçimleri öncesi bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkan Adayı Abdullah Yıldırım birlik mesajı verdi.

TÜM DELEGE ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

“Cumhuriyet Halk Partisi'nde “Birleştirmek, Büyütmek ve Yeniden Kazanan bir Cumhuriyet Halk Partisi için yola çıkıyoruz” şiarıyla adaylığını açıklayan Abdullah Yıldırım, Partinin son süreçte aynı kişiler tarafından yeterince yıpratıldığını belirterek, bu hafta sonu yeni bir söz söylemek adına mahallelerde yarışacak tüm delege adaylarına başarılar diledi.

YILDIRIM KIRMIZI LİSTEYE DESTEK İSTEDİ

“Nereden ve hangi listeden seçilirse seçilsin sürecin sonunda partimiz için söz söyleyecek delegelerimiz ile kazanan Silivri ve Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” diyen Yıldırım, 5 mahallede Kırmızı Liste ile seçime gireceklerini belirterek; “5 Mahallemizde örgüt emekçilerimizin istişareleriyle oluşturulan Kırmızı Liste, örgütte susturulan, ötekileştirilen ve artık benimde sözüm olsun diyenlerin listesidir. Tüm partililerimizi 5 mahallemizde Senin Rengin olan Kırmızı'ya destek olmaya davet ediyorum” dedi.

YORUM YAP