Yiğit, “Alibeyspor geleceğine yatırım yapıyor”

Yiğit, “Alibeyspor geleceğine yatırım yapıyor”

23.05.2019 09:51:57

Girdiği liglerde isminden sıkça söz ettiren Alibeyspor'da yönetim kurulu üyesi Şener Yiğit yaptığı açıklamasında “Bizlere hizmette bulunan değerli sporcularımıza ve değerli hocalarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Kıt kanaat ile ilçeye hizmette sınır tanımıyoruz” dedi.

Alibeyspor Yönetim Kurulu Üyesi ve tüm takımlar kaleci antrenörü Şener Yiğit yaptığı açıklama ile biten sezonun değerlendirmesini yaptı. Yiğit yaptığı açıklamasında; “Alibeyspor olarak özellikle kadınlar ligince ve altyapılarda adeta bir devrim gerçekleştirdik ve girdiğimiz tüm kategorilerde başarı çıtasını yükselttikçe yükselttik. TFF 3. Lig 1. Grupta yaptığımız mücadeleyi şampiyonlukla taçlandırdık. Şampiyonluğun ardından oynadığımız iki eleme maçını da kazandık. Kazandığımız iki eleme maçı ile birlikte son eleme maçında Dudulluspor'a talihsiz bir şekilde elendik ve finallere veda ettik. Katıldığımız ligde tüm takımların saygısını kazandık. Hocamız Nursal Bilir ve takımımız gelecek için umut vaat eden genç sporculara hizmet ediyoruz. Genç oyuncularımızın çokluğu ile gurur duyuyoruz. Kalecilerimize verdiğimiz özel idmanlar sayesinde gelecekte kaleci sıkıntımız olmayacak.

YARIŞMACI ZİHNİYETTEN UZAĞIZ

Altyapılarda da iddialı geliyoruz. Katıldığımız altyapı kategorilerinde hedef çıtaları yarışmacı zihniyetten ziyade yetiştirme politikası içindeyiz. Her grupta şampiyon olmak için gereksiz transferler yapmak yerine kendi yetiştirdiğimiz oyuncularımızla geleceğimizin Alibeyspor'unu oluşturuyoruz. İyi yoldayız ve güçlenerek geliyoruz. Bizlere hizmette bulunan değerli sporcularımıza ve değerli hocalarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Kıt kanaat ile ilçeye hizmette sınır tanımıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM YAP