XXXXX

Yeterince Parçalanmadık Mı?!

Gergin bir seçim atmosferinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün 24’üncü yasama yılına saat 15:00’daki yemin töreniyle girecek. Tutuklu vekiller nedeniyle BDP ile CHP’nin protesto eylemlerinin tartışıldığı ortamda Silivri’nin meclise gönderdiği ikinci Milletvekili Tülay Kaynarca da TBMM sıralarında yerini alacak. Hayırlı uğurlu olsun!
Milletin iradesiyle seçilen diğer ‘Silivri milletvekillerinin’ de meclisteki yerini en kısa sürede almasını diliyorum.
Muhtarlar dün AKP İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı ziyaret ederek, seçimde verdikleri desteğin karşılığını hatırlattı. Genel olarak sorunlarına çözüm beklentisi hakimdi taleplerinde. Hizmet ederek köylerde oy kapısını son süreçte daha da aralayan AKP, bu yolda ilerleyişini sürdürme kararlılığını ifade ediyor.
Hizmet ve yatırımlar seçmene giden kapıyı aralar, kazanılması halkla ilişkiler, yüz yüze iletişim ve samimiyet bağıyla mümkün.
Bir kişi size evinin kapısını hiç tanımadan da açar ama içeri alması için sizi tanıması, kabul edip, olumlu bakması şarttır.
Genel seçimlerin ardından AKP İlçe Başkanı Metin Karakaş, Genel Başkanı gibi helallik istedi kırıp, üzdüklerinden. Bu çağrıya ses veren olmadı sanıyorum.

Haberin devamı 28.06.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP