YEŞİLOVA ESNAFSPOR, LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ 2-1

YEŞİLOVA ESNAFSPOR, LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ 2-1

4.12.2019 10:43:41

İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta Akatlarspor'u kendi evinde yenen Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor, grubun lideri olarak yoluna devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda farklı mağlup olan Yeşilova Esnafspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Akatlarspor karşılaşmasında gülen taraf lider Yeşilova Esnafspor oldu: 2-1

Yeşilova Esnafspor maça şu 11'le çıktı: Abdulgafur, Ali, Semih, Mustafa, Salman, Gökhan, Yücel, Brıght, Mahsun, Arda, İbrahim Maçın hızlı başlayan ev sahibi Yeşilova Esnafspor 5.Dakika da İbrahim,10. Dakika da Salman'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti

33.Dakikada misafir takım Akatlarspor İrfan'ın attığı golle farkı bir indirirken skoru da 2-1 yapan gollü kayıt etti ve ilk yarı ev sahibi Yeşilova Esnafspor'un 2-1 üstünlüğü ile son buldu.

Maçın ikinci yarısında Yeşilova Esnafspor yaptığı ataklarla misafir takım takımın kalesinde tehlikeler yaratıysa da sayısız gol fırsatları yakaladı gol gelmeyince yeşil-beyazlılar sahadan 2-1 üstün ayrılan taraf oldu.

Kendi evinde seyircisi önünde 2-1 karşılaşmayı kazanan Yeşilova Esnafspor 12 maçta 10 galibiyet 2 yenilgi alarak 30 puan topladı ve 26 puanlı Halit Rıfatpaşaspor'un 4 puan üstünde liderliğini devam ettirmiş oldu.

HABER/Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP