Yeşilova Esnaf oynanan oyundan memnun

Yeşilova Esnaf oynanan oyundan memnun

11.10.2021 11:52:01

2021-2022 sezonu öncesi Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ile Gazi Mahallesi, Yeşilova Kemal Aktaş Stadında karşı karşıya geldiler.

Hazırlık maçının ilk ve ikinci yarası her iki takım oyuncuları da iyi bir maç sergileyerek seyircilerle keyifli bir 90 dakika yaşattı. Küçükçekmece Süper Amatör Lig temsilcisi Yeşilova Esnafspor, hazırlık karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Gazi Mahallesi takımına 2-0 yenildi. Karşılaşmanın 9. dakikasında konuk takım Gazi Mahallesi Burhan ile 1-0 öne geçerken karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 35.dakikasında Saruhan'ın attığı golle konuk ekip Gazi Mahallesi sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Yeşilova Esnaf spor Başkan yardımcısı ve Futbol şube sorumlusu M. Cem Özel Gazi mahalle maçında takımının orta koydu futbolun geline memnun olduğunu söyledi. Özel, “Gazi mahalle maçının her iki yarıda ortaya koyduğumuz futboldan memnunum, ikinci yarıdaki takımımız ise daha iyi mücadele etti ve rakibe Neredesin Hiç pozisyon vermedi bunun karşılık kendi girdiğimiz net gol pozisyonları vardı. Futbolda her zaman şu vardır hazırlık maçı ya da lig maçı fark etmiyor. Önemli olan girdiği pozisyonları gole çevirebilmek biz bundan sonra oynayacağı maçların eksikleri görüp ligi en iyi şekilde girmek istiyoruz. Pazar günü yine İstanbul Ordu spor takımı ile oynayacağımız bu maçta takım daha derli toplu olacağını düşünüyorum tek amacımız lige en iyi şekilde girebilmek, bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

HABER / Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP