Engin Akın

Yeni yönetimimiz hayırlı olsun

Uzun bir zamanın ardından yeni bir nefes ve soluk ilçemizi sarmalayacak. Silivrispor her zamanki gibi yine gündemdeki yerini korumakta. Yeni sezon öncesinde yapılan olağan kongrenin ardından Ümit Kalko başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu.

Ümit Kalko genç ve dinamik bir başkan.
Yönetimi de aynı kendisi gibi genç ve dinamik.
Kongrede yaptığı konuşma ile bu sezon için fazla ümitlenmeden bir rota çizileceğini zaten açıkladı.

Yeni sezonda yeni bir heves ve heyecan aramadan borçların ödenmesinin planlanması ve kadro oluşturulması için vakitlerini harcayacaklar.

Yönetim kurulu oluşturulması sancılı bir süreç olmaktan çıkıp sakin kafayla yapılan bir çalışma olmuş ve isimler de özenle seçilmiş.

Yeni yönetimde tanımadığım isim yok denecek kadar az.
Geçmişte yaptıkları çalışmalar ile isimlerini ispatlamış kişilerden oluşan bana göre geleceği olan başarılı bir yönetim olmuştur.

Mutlu Memiş ve Süleyman Gencoğlu ikilisinin ortak listesi konumunda gibi gözükse de Özcan Işıklar'ın elinin değdiği aşikardır.

Dedik ya yönetimdeki isimlerin çoğunu yakinen tanıyorum diye hepsinin aklındaki düşünceleri de az çok biliyorum.

Ümit Kalko yönetiminde daha öncesinde çalıştığım isimler Mutlu Memiş, Süleyman Gencoğlu ve Yusuf Temel'dir. Keyifli bir çalışma ve üretici beyinlerdir.

Mutlu Memiş zamanında takım birbiri ardına üst liglere çıkmış ve kulübe bir ödeme düzeni gelmişti. Süleyman Gencoğlu ve Yusuf Temel ile de kulüpte altyapılar anlamında büyük atılımlar hayat bulmuştur.

Demem o ki biraz sabır ve dikkatli yatırımlarla bu yönetim ilçenin sportif geleceğini inşa edecek niteliktedir.

Hepsi genç ve işlerinde genç yaşlarında başarılara ulaşmış değerli isimlerdir. Tıpkı Kalko gibi…

Yağcıoğlu ve Dirik hakkında fazla ahkam kesmenin anlamı yok. Bu iki ismi yani Raşit Yağcıoğlu ve Yavuz Dirik tanıyanlar tanımayanlara anlatır.

İşleri o kadar zor değil. Akılcı bir yönetim sergileyeceklerdir.
Yeni yönetime yeni sezonda görevlerinde başarılar dilerim. Bol bol vakit geçireceğiz kendileriyle mesaimizi harcayacağız. Silivri'nin ve Silivrispor'un zedelenen ismini tekrar el birliği ile temizleyip yeni hedeflere ve başarılara yelken açacağız tüm Silivrililerle birlikte...

YORUM YAP