Yeni yılda eskimeyen acılar

Yeni yılda eskimeyen acılar

3.01.2017 12:25:42

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil yeni yıl açıklamasından saatler sonra İstanbul saldırısına ilişkin taziye mesajıyla kamuoyuna seslenmek zorunda kaldı. Yeni yılla birlikte daha iyi bir Türkiye umudu, eskisinde yaşanan acıların tekrarında kutlama mesajları saatler içinde yerini taziyelere bıraktı...

2016'nın son saatlerinde yeni yıl mesajı yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil, "2016 yılı Cumhuriyet Tarihimiz boyunca yaşanmış en zor dönemlerden biri olmuştur. Hukuk devletinin kurum ve kurallarının ortadan kaldırıldığı, ekonomik krizin halkı daha da yoksullaştırdığı, hak ve özgürlüklerin kısıtlandığı bir süreç yaşanmıştır.
Demokratik, laik, hukuk sisteminin tüm kurumlarca benimsediği ve işletildiği; toplumun tüm kesimlerinin eşit haklara sahip olduğu; hoşgörü, dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı 2017 dileğimle... Yeni Yılınızı en iyi dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.


“YENİ UMUTLARA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM”
Ancak yeni yılın daha ilk saatlerinde terör bir kez daha umutlarımızı söndürerek, Türkiye'yi İstanbul'da kalbinden vurarak derin bir kedere sürükledi. Göçengil, eğlence mekanına yapılan saldırının ardından, “2017'ye kötü başladık... “Yaşamayın”, “gülmeyin”, “eğlenmeyin”, “evinizde oturun” saldırısı! Yeni yılda yeni umutlara yapılan saldırıyı kınıyorum. Kaybettiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

YORUM YAP