Yeni yıla umutla “Merhaba” dediler

Yeni yıla umutla “Merhaba” dediler

5.01.2017 13:06:56

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezinde eğitim alan altın kalpli özel çocuklar, Silivri Belediyesi Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi sakinleriyle yılbaşı kutlaması için bir araya geldiler.

Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Meral Kutlu, Yaşlı Konuk Evi Müdürü Hatice Genç, Muhtarlar Dernek Başkanı, aynı zamanda Çanta Sancaktepe Muhtarı Ömer Ercan'ın da katıldığı program Silivri Belediyesi Mahalle Konsey Başkanı Muharrem Aydogan'ın bağlama ezgileriyle renklendi.

IŞIKLAR'A TEŞEKKÜR ETTİLER
Yılbaşı pastalarını konuklarıyla birlikte kesen Silivri Belediyesi Yaşlı Konukevi'nde kalan sakinleri tüm ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanmasından duydukları memnuniyeti paylaştı, kendilerine bu imkânı sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a teşekkür ettiler. Modern ve temiz konukevinde her açıdan kendilerini huzurlu hissettiklerini söyleyen konukevi sakinleri, yetkililerin destek ve katkılarıyla hayatlarına huzur içinde devam ettiklerini ifade ettiler.


YENİ YIL PASTASI KESTİLER
Yeni yıl dolayısıyla heyecanlı ve neşeli olan konuk evi sakinleri, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek yeni yılı karşıladılar. 2017 için dilek ve umutlarını dile getiren huzurevi sakinleri ile EYKOM öğrencileri, sağlıklı bir yıl dileyerek yeni yıl pastasını hep birlikte kestiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP