XXXXX

Yeni Müdür, Yeni Hizmet Binası Ve Yeni Projeler


Ender Sevim’in Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü görevi ile birlikte yenilikler gündemden düşmüyor. Tahsin Fidan döneminde anlaşması yapılan yeni hizmet binasına Silivri Emniyeti hafta sonu taşındı. Süreç Fidan’la başladı, Sevim’de sona erdi. Yeni bir hizmet mekanı, daha rahat çalışma imkanının yanı sıra başarıların artışını getirir umarız.
Sevim, emniyetin bürokrasi ayağında daha çok görev yapmış. Ama İlçe Emniyet Müdürü olarak Silivri’de taşıdığı sorumluluğun bilincine varacak nitelikte. Takdir edersiniz ki Silivri’yi tanıması için biraz zamana ihtiyaç vardı. Tanımadan, bilmeden harekete geçmek yanlış olurdu. İlçemiz güvenliğini geliştirmek adına yeni projeler üzerinde durduğunu paylaştı. Silivri Belediyesi’nden gelecek araç takviyesi ile emniyet içerisinde takip ve koordinasyonu hızlandıracak, ayrıca araç takip sisteminin kurulması öngörülüyor. Sevim, Silivri halkının çalışmalarına destek vereceği inancını taşıyor. Yanıldığını da düşünmüyorum. Silivri’nin özel koşulları gereği zaten, güvenlik sıkıntılarımız sadece Emniyet mensuplarının tek taraflı çabasıyla çözülmez, çözülemez. Halk-Emniyet-Kamu dayanışması içerisinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz olamaz.
Silivri Emniyeti’nin yeni yeri hayırlı olsun. Umarım en kısa sürede kendi hizmet binalarının yapımıyla ilgili süreç de hayata geçer.

Bu arada; Silivri Belediyesi’ne çevre düzenlemesi ile ilgili bir talebi de ileteyim. Emniyetin taşındığı Marmara Plaza’nın arka tarafı kendiliğinden bir otopark olarak kullanılmaya başladı. Çevre düzenlemesine kaba saba da olsa biraz daha özen gösterilirse hem görüntü hem kullanım açısından daha iyi olur. Hem bölgedeki trafik yoğunluğu da düzene girer. Silivri Belediyesi Fen İşleri bölgenin beklentilerini dikkate alır umarım. Bazı müteahhitlerin yaptığı binaların kapısına kadar getirdiğiniz yolları kamuya hizmet verme bilinciyle tamamlarsınız inşallah.

Yazının devamı 20-9-2010 tarihli HÜRHABER GAZETESİ’NDE…

YORUM YAP