Yeni kanun hakkında bilgilendirme

Yeni kanun hakkında bilgilendirme

13.12.2019 10:12:11

İSMMMO Silivri Temsilciliği ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkar Odası işbirliğinde 509 Nolu Vergi Usul Kanunu hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Mali Müşavirler Odası Silivri Temsilciliği ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkar Odası, 12 Aralık Perşembe günü Yaşar Kemal Salonunda paydaşlarına yönelik 509 Nolu Vergi Usul Kanunu ile ilgili Bilgilendirme Semineri düzenlediler.
Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan İSMMMO Silivri Temsilcisi Simge Kandemir Kesen, “Katkılarından dolayı Şişli Temsilcimiz-değerli İstanbul TESMER hocamız- Yalçın Sütütemiz başta olmak üzere; Silivri Vergi Dairesi Müdürümüz Kadriye Çetin'e, İSMMMO Mesleki Uygulamaları Denetleme Kurulu Üyemiz Saadet Gençoğlu'na, Silivri Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı'ya, Silivri Yeni Sanayi Koop. Başkanı Ercan Çalışkan'a, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Gülgün Narinç'e, Silivri SİAD Temsilcilerine, çok kıymetli meslektaşlarıma, katılım sağlayan tüccar ve esnaflarımıza şahsım ve temsilciliğimiz adına teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAP