“Yeni bir umuda, ortak bir geleceğe ihtiyacımız var!”

“Yeni bir umuda, ortak bir geleceğe ihtiyacımız var!”

23.11.2019 09:46:03

CHP Silivri İlçe Başkan Adayı Berker Esen, delege seçimlerinde Beyaz Listeye destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partililere çağrıda bulunan Berker Esen, delege seçim sürecine ilişkin duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Ülkemizin kurucu partisi 96 yıllık dev çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi'nin kıymetli üyeleri; İlçe Başkanlığımızın olağan kongre sürecinde mahalle delegesi seçimlerimizi tamamlıyoruz. Bugün ve yarın gerçekleştirilecek olan seçimlerle üyelerimizin teveccühleriyle ilçe kongremizde oy kullanacak mahalle delegelerimiz belli olacak.

“KİMSEYİ KIRMADAN SÜRECİ SÜRDÜRMEYE ÖZEN GÖSTERDİK”
Almış olduğumuz parti terbiyemizle kimseyi kırmadan üzmeden rakiplerimiz hakkında olumsuz tek kelime etmeden sadece kendimizi anlatarak süreci sürdürmeye özen gösterdik. 

“TÜM CUMHURİYET HALK PARTİLİLERİ BİR OLMAYA BİRLİK OLMAYA BEYAZ LİSTEMİZİ DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUZ”
Geçirdiğimiz süreç boyunca hep birleştirici bir dil kullanmaya çalışarak hayallerimizden ve göreve gelirsek gerçekleştireceğimiz projelerimizden bahsettik. Gençliğimizin verdiği enerjiyi parti büyüklerimizin deneyimi ile harmanlayıp aydınlık yarınları, umudu ve en önemlisi yeniden iktidarı örgütlemek için tüm Cumhuriyet Halk Partilileri bir olmaya birlik olmaya Beyaz Listemizi desteklemeye davet ediyoruz.

“AYDINLIK YARINLARA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ DİYORUZ”
Bütün renkler birleşip, bütünleştiğinde oluşturduğu renk Beyaz'dır. Beyaz temizlik, yenilik, saflık, doğruluk, aydınlık, ferahlık, saflık ve dürüstlük demektir. Bizde buradan hareketle partililerimizin Beyaz Listemize vereceği destek ile tertemiz hayallerimizle, yenilikçi projelerimizle aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz diyoruz.

“GELECEK GÜZEL GÜNLER GENÇLİKLE GELECEK”
Partimizin ve ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Bütün ümidim gençliktedir. Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” Sözlerinden aldığımız cesaret ile bir kez daha söylüyoruz “Gelecek güzel günler gençlikle gelecek” çünkü “Gelecek Biziz, Biz Geleceğiz.”

“YENİ BİR UMUDA, ORTAK BİR GELECEĞE İHTİYACIMIZ VAR!”
Yeni bir umuda, ortak bir geleceğe ihtiyacımız var! Artık aynı isimler etrafında benzer vizyonlar üzerinden siyaset yapma dönemi sona ermeli. Mustafa Kemal'in işaret ettiği gençliğe siyasette yer vererek yeni umutlara yelken açmalıyız.

“PARTİMİZİ BİLEŞTİREREK YENİDEN İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ”

Şair Nazım Hikmet'in ‘Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine' dizelerinde bahsettiği kardeşliği bütün renklerin birleşimi olan Beyaz Listemiz ile sağlayacağımıza inanıyoruz. Partimizde ki hiçbir isimi ötekileştirmeden, bana oy vermeyenler üzülecek gibi söylemlere girmeden partimizi bileştirerek yeniden iktidara yürüyeceğiz.

“GÜN YILGINLIK ZİNCİRLERİNİ KIRMA, UMUTLARI TAZELEME GÜNÜDÜR”
Bir kez daha söylüyoruz gençliğimiz var, emeğimiz var sözümüz de olacak! Gençliğe yer verin iktidara gidelim. Gün yılgınlık zincirlerini kırma, umutları tazeleme günüdür. Biz artık şarkı dinlemek değil iktidar şarkılarını söylemek istiyoruz! Değerli partililerimizden sen, ben demek için değil biz demek için Beyaz Listeye destek vermelerini istiyoruz.” 

 

YORUM YAP