“Yem bitkileri tohumlarımızı çiftçilerimizle buluşturduk”

“Yem bitkileri tohumlarımızı çiftçilerimizle buluşturduk”

8.10.2021 13:43:54

Tarım Bakanlığının “Çayır Mera ve Yem Bitkilerini Geliştirme Projesi” kapsamında Silivri'de Sayalar Köyünde, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince %75'i hibe toplamda 8 Tonluk Yem Bitkisi Tohumlarını çiftçilerimize dağıtıldı. 

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Sayalar Mahallesi'nde “Çayır Mera ve Yem Bitkilerini Geliştirme Projesi” kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı'nın %75'ini hibe olarak katkı sağladığı toplamda 8 Tonluk Yem Bitkisi (Macarfiğ Yonca Yulaf) Tohumlarını çiftçilerimize dağıtıldı. 

Dağıtım programına, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Mahalle Muhtarları, Çiftçilerimiz, İlçe Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisleri ve tohumların temin ve dağıtımında yardımlarını esirgemeyen Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu katıldı.

Desteklerini alan üreticilerimiz İstanbul'da toplam 23 Ton dağıtılan tohumların çiftçilerimizle buluşmasını sağlayan Tarım ve Orman Bakanlığı ve projenin gerçekleşmesinde çok büyük katkı sağlayan İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca'ya teşekkür etti.

YORUM YAP