“Yedi bölge, Yerli malı” etkinliği beğeni topladı

“Yedi bölge, Yerli malı” etkinliği beğeni topladı

15.12.2018 11:52:55

Şehit Olcay Özcan İlkokulunda düzenlenen “Yedi bölge, Yerli malı” etkinliği ilgi gördü ve beğeni topladı.

Şehit Olcay Özcan İlkokulunda, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla 13 Aralık 2018 tarihinde “Yedi bölge, Yerli malı” etkinliği düzenlendi. Karakol Komutanı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Okul Timi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan ve Alpay Yavuz, Kadıköy Mahalle Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik, Eğitim İş Sendikası Silivri Şube Başkanı Hasan Okan, Türk Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı Ümit Şerin, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Okul Müdürü Osman Akgül ve Müdür Yardımcısı Pınar Bekar, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte konuklarına güzel bir ev sahipliği yaptı.
Ülkemiz bölgelerine özgü kültür değerlerini öğrencilere anlatmak, tanıtmak ve koruyarak geleceğe taşımak, yerli ürünlerinin önemini kavramalarını sağlamak amacıyla düzenlenen renkli etkinlik büyük ilgi gördü. Yedi bölgeye ait yiyecek, içecek, çeşitli ürünler, çalgılar sergilendi. Ülkemiz ve kültürümüz zenginlikleri bir kez daha kendine hayran bırakırken, etkinliğe katılan konukları anılarına götürerek duygusal anlar yaşattı.
Serginin açılış kurdelesi hep birlikte kesilerek ürünler tek tek incelendi. Büyük bir özenle toplanan ürünler, beğeni topladı. Yiyeceklerin tadına ise kurulan sofrada bakıldı.
Okul Müdürü Osman Akgül, “Yedi bölge, Yerli Malı” etkinliklerinde katılarak kendilerine yalnız bırakmayan konuklarına ve serginiz düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür etti.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP