Yazıcı’ya mezun olduğu okuldan teşekkür

Yazıcı’ya mezun olduğu okuldan teşekkür

5.11.2019 09:56:17

Selimpaşa İlkokulu (Taş Okul) mezunlarından iş insanı Celalettin Yazıcı'ya verdiği destekten dolayı Okul Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Eski adıyla Taş Okul olarak bilinen, şimdi ise Selimpaşa İlkokulu adını taşıyan okula, mezunlarından iş insanı Celalettin Yazıcı da desteğini esirgemedi. Okul Müdürü Bahar Yavaş'ın çağırısına hemen koşan Yazıcı, önemli katkılarda bulundu.
Okulun dış cephesinin onarım, boya ve güzelleştirmesine vesile olan Celalettin Yazıcı'ya Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği başkanı plaket takdiminde bulunarak, okul adına teşekkür ve şükranlarını ilettiler.
Celalettin Yazıcı, “162 yıl önce eğitim serüvenine başlayan Taş Okul (Selimpaşa İlköğretim Okulu) bir çok Selimpaşalı gibi bana da ilham kaynağı olmuştur. Tarihi derinliğine yakışır bir şekilde serüvenine Bahar Yavaş hanımefendi ile devam eden okulumuz emin ellerde. Okul Müdiremiz Bahar Hanım'a ve Okul Aile Birliği Başkanımız Ebru Sertoğlu Gülseren Hanımefendi'ye misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim.” paylaşımında bulundu. Renginar SALİ

YORUM YAP