Yavuzaslan’dan bir şampiyonluk daha

Yavuzaslan’dan bir şampiyonluk daha

17.10.2017 16:51:15

Özel sporcumuz Volkan Yavuzarslan, 2017 SU-DS Down Sendromlular Uluslararası Atletizm Şampiyonası'nda Avrupa 2. si oldu.

Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü'nün yetiştirdiği, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Atletizm ve Masa Tenisi Milli Takımımıza alınan Volkan Yavuzaslan, yine adından başarıyla söz ettirdi.
Sayısız şampiyonluklara imza atan, ülkemiz ve ilçemizin gururu özel sporcumuz, Portekiz'de düzenlenen 2017 SU-DS Down Sendromlular Uluslararası Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda, iki branşta mücadele etti. Cirit Atma'da gümüş, Disk Atma'da bronz madalya kazanan Volkan Yavuzaslan, Avrupa 2.si oldu.
Milli takımımız sporculardan Dilara Çevil, Atletizm'de altın madalya kazandı. Ali Topaloğlu ise Disk Atma'da Avrupa ikincisi oldu. Masa Tenisi'nde Türkiye Erkek ve Kadın Milli Takımları gümüş madalya kazandı.
Büyük başarı gösteren Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Atletizm ve Masa Tenisi Milli Takımımız, uluslararası arenada ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak milletçe göğsümüzü kabarttı.
Portekiz Türkiye Büyükelçisi Hasan Göğüş, özel sporcuları ve hocalarını tebrik ederek onurlandırdı.
Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü Başkanı Mesut Özdoğan ve antrenör Yavuz Ergen, Silivrili sporcumuzu yalnız bırakmadı. Volkan Yavuzaslan'ın şampiyona heyecanını ve başarısını paylaştılar.
Özdoğan, kendilerinden desteğini esirgemeyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, hayırsever iş adamı Andon Arakelyan, İnci Aydar ve federasyon Başkanı Birol Aydın'a teşekkür etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP