Yavuz Selim İlkokulu Stem Okul Etiketi aldı

Yavuz Selim İlkokulu Stem Okul Etiketi aldı

4.06.2020 10:42:28

Yavuz Selim İlkokulu 3/A sınıfı, Esra Gezeren Sarıahmet'in öğretmenliğinde yürüttüğü Stem Kulübünden Stem Okuluna eTwinning projesi sayesinde okuluna Stem Okul Etiketi kazandırarak bir ilki yaşattı.

Yavuz Selim İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esra Gezeren Sarıahmet'in rehberliğinde yürüttükleri Stem Kulübünden Stem Okuluna eTwinning projeleri kapsamında bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Bu proje sayesinde yaptıkları başvuru sonucunda Avrupa Komisyonu tarafından okullarına Stem Okul Etiketi kazandırarak bir ilke imza attılar.

Sınıf öğretmeni Esra Gezeren Sarıahmet, başarıları hakkında şu paylaşımda bulundu: “Yavuz Selim İlkokulu 3/A sınıfı olarak okulumuza bu ilki yaşattığımız için kendim ve öğrencilerim adına gururluyum. Sene başından itibaren sınıfımla birlikte yürüttüğümüz Stem Kulübünden Stem Okuluna eTwinning projemizin son çalışmasını tamamladık. Avrupa Komisyonu tarafından oluşturulan, Avrupa çapında okullara verilen, Türkiye'de sınırlı sayıda okulda bulunan Stem Okul Etiketine okulumuz adına başvurumuzu yaptık. Bu sayede okulumuz Avrupa çapında stem alanında yüksek puanlı bir etiket aldı. Diğer etiketlerimiz için de beklemedeyiz. Seneye de çalışmalarımızı devam ettirerek üst düzey platformlarda da ilçemizin ve okulumuzun ismini görmeyi planlıyoruz. Öğrencilerime ve uzaktan eğitim sürecinde de desteklerini esirgemeyen velilerime çok teşekkürler.”

Renginar SALİ

YORUM YAP