Yavuz Selim’de eTwinning sergisi açıldı

Yavuz Selim’de eTwinning sergisi açıldı

20.05.2019 10:04:16

Yavuz Selim İlkokulu, Tasarım ve Beceri Atölyelerinin katılımıyla eTwinning sergisi açtı.

Yavuz Selim İlkokulu, 2023 Eğitim Vizyonu ışığında, öğretmeni Esra Sarıahmet'in proje sorumluluğunda, Bilim Atölyesi, Sanat Atölyesi, Yaşam Atölyesi, Spor Atölyesi ve Kültür Atölyesi olarak beş atölye çalışmalarının yer aldığı eTwinning sergisini açtı. 16 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilen açılışa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI
Beş atölyede yapılan çalışmalar, bu sergide bir araya geldi. Bilim Atölyesi'nde: Kodlama, Benim Uzay Aracım, Teknolojik Ürünler Tasarlama Etkinlikleri; Sanat Atölyesi'nde: Ebru Ve Rölyef; Yaşam Atölyesi'nde: Bitki Yetiştiriciliği Ve Bakımı, Çamaşır Asma Etkinlikleri; Spor Atölyesi'nde: Dart, Yakan Top, Seksek Oyunu ve son olarak Kültür Atölyesi'nde de Kukla Gösterisi hazırlayarak sunumları yapıldı.

PROJENİN HEDEFİ
Projenin temel hedefi çocukların yetenek ve ilgilerini fark ederek kendilerini tanımalarını ve özgüvenlerini kazanmalarını sağlamak olarak açıklandı. Bu amaçla el becerisi geliştiren etkinlikler, spor etkinlikleri, sanatsal ve kültürel etkinliklerin yani sıra kodlama, artırılmış gerçeklik gibi çeşitli teknolojik araçlara da yer verilerek çocuklar her alanda yetiştiriliyor.
Etkinlikler okulda sergilenerek çocuklar, çalışmalarının sunumunu konuklara yaptı ve etkinliklerini anlattı. Sergi açılışına katılan eğitimciler, etkinliklerde öğrencilere katılarak samimi ve aynı zamanda eğlenceli bir ortam oluştu.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP