Yardımseverler, Sarıbekir’e teşekkür etti

Yardımseverler, Sarıbekir’e teşekkür etti

11.03.2017 10:32:58

Silivri Yardımseverler Derneği, ilçemiz ilk kadın milletvekili Sıdıka Sarıbekir'e katkılarından dolayı plaketle teşekkür etti.

Silivri'nin ilkleri arasında yer alan ilk kadın milletvekilimiz Sıdıka Sarıbekir, Kadın Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ödüllendirilirken, üyesi olduğu Silivri Yardımseverler Derneği tarafından da onurlandırıldı. Yardımseverler her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Garden Restoran'da bir araya geldi. Gecede derneğe sunduğu katkılardan dolayı Sıdıka Sarıbekir'e teşekkür plaketi sunuldu. Sunum ise programı o sırada ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil tarafından yapıldı.

GÖÇENGİL: ONUR DUYDUM
Göçengil, “Kadınlar günü vesilesiyle organize edilen programları ziyaret ettiğimiz sırada partimizin Silivri'den seçilen ilk kadın milletvekili Sıdıka Sarıbekir'e Silivri Yardımseverler Derneğine yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür paketini verebilme onurunu yaşadım. Derneğimizin Başkanı Serap Çetin ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.” şeklinde duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP